Jump to content
Forum Windows-az.com

Nərdi öyrənmək


Faiq Əhədov

Recommended Posts

Proqramlar telegramda
Guest DoN Vito Corleone

demeli bele ag rengli dawlar ya saga ya sola qara rengli dawlar ise ag rengli dawlardan aslidir ya sola yada saga yigilir... sonra zer atilir eger zerde 1 - 5 duwerse dawlari yigdigin yerden bir daw getirib 1 dedikde onun yanina qoyursan 5 i ise 1,2,3,4,5 sayirsan 5 ci yer haradisa ora qoyursan yox eger ele 1 dawdan istifade etmek isteyirsense 1ustune gelirik 5 eleyir alti ele alti dama sayiriq altinci yer hara duwurse dawida ora qoyuruq oyunun missiyasida ondan ibaretdiki kim yigildigi yerden dawlarini 1 kruk cevirib yigsa o udur her zerin qiymetininde adi var 1 ( Tek ) 2 ( dü ) 3 ( sələr ) 4 ( Cahar ) 5 ( pənc ) 6 (şeş ) Ugurlar ... Oyuncu aparsin :fellow:

Link to comment
Share on other sites

Guest DoN Vito Corleone
bumerlezgin yaxwi link verib mail.runun iqralarindandir her haldi dawi hara qoyacagivin yerini iware ile gosterir oyrene bilersen amma tam oyrenmek ucun gorek ilk once hevesin 2 cide nerdi bilen lazimdir oturub onunla oynuyasan yavas yavas i vso olursan mutexesis... :fellow:
Link to comment
Share on other sites

qaqaş orda adi oyundu öz-özümə oynuyuram yenə zərləri atanda göstərsəydi nəyi necə etmək lazım olduğunu birdə kompyüterlə oyun olsaydı yəni ikilikdə onda daha marağlı və öyrədici olardı...

 

Teymur amma orda bir problem var ki orda zəri bir dəfə atandan sonra oyun bağlanır...

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...