Jump to content
Forum Windows-az.com

VGA Müqayisəsi


Guest DoN Vito Corleone

Recommended Posts

Guest DoN Vito Corleone

Salam...Mən bilmək istəyirəmki ATI Radeon HD 3470 (Microsoft Corporation WDDM 1.1) ilə NVIDIA GeForce GT 240 Fərqi nədədi ... iksidə 1024 MB həcmindədir sadəcə məni ilk qeyd etdiyim VGA-nın adındakı HD sözü sözün əsl mənasında çaşdırır...Hansı daha güclü və keyfiyyətli olar ???...

Əvvəlcədən Təşəkkürlər...

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

indi oxudum axtarış verib amd radeon nvidiadan laap qabaq çıxıb sonradan nvidia çıxıb alıcılar mal alanda nvidia keyfiyyətli olduğundan onu alırmışlar sonra amd rəqabətə girməkdən ötrü malın qiymətini bahalaşdırıb alıcı kütləsini yüksək keyfiyyətlidir deyib nvidianın qiymətini öldürüblər. amma indi yenə də nvidia əvəzolunmaz hesab olunur .

 

tam razıyam Azər qardaşımızla HD video ən keyfiyyətli hesab olunur HD formatı super formatdır. netdən axtarış verib hd şəkillərə də bax yaxınlaşdıranda keyfiyyət itmir.

Link to comment
Share on other sites

Qaqas Uzun Uzadi Yazacaq vaxtimda Yoxdu.Sadece Cavablara Baxiram.1 2 Cavab Gulmeli Geldi mene Evvela Bele Bir Wey Aciqlayim.

Sen iki secim qoymusan Ati Ve Nvidia.Coxlari Atini Pisleyib.Qizib Deyirler.

1.Cooleri Zeyif Olan istenilen Vga Qiza Biler.

2.Ati Zeif Videokart Deyil.(2013 Vga Listinde AMD Radeon HD 7900 En guclu Vga Olaraq 1 ci yer alib.2 ci ve 3 cu yerleri Nvidia Titan Sahibdir.(iki ferqli model) )

3.Amma Ki Normal Gelirli Bir Insanin Ala Bileceyi En Performansli Videokart NVIDIA dir.Niye ? Sebeb :200 300 Azn Arasi Alinan Ati Vgalar 200 300 azn Arasi Alinan Nvidialardan Daha Az Performanslidir.En yaxwi halda Modellemede Yaxwi istifade Oluna Biler.

 

1.Verdiyin Ati Vga Ile Nvidia Vga Arasinda Cox Ferqler Var.Ati Hd Olmasi Casdira Biler Sizi.Hd Yazilan Vgalar (esasen atilar) Videomontaj Ve s. Kimi iwlerde Daha yaxwi Effect Verdiyi ucundur.

2.Verdiyin Nvidia 1 gb GDRR5 Dir.Ati ise GDRR3.Yani Nvidia Oyunlarda Daha yaxwi performans Ve Fps verecekdir Sene.

 

Yani Oz Dilimde Bele Izah Etdim.Oxumaq Veya Oxumamaq Sene Qalmiw.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...