Jump to content
Forum Windows-az.com

Sürət filmi


djaron97

Recommended Posts

Hamıya salam.Düzdü yuxarıda filmin adını sürət yazmışam amma özümdə tam dəqiq bilmirəm. Bu filmə 3-4 il bundan qabaq atv də baxmışdım. Senariyasıi belədi.Bir manyak avtobusa bomba qoyur və sürəti qətiyyən 50dən aşağı salmaq olmaz axırdada metroda polisnən manyak dalaşır və polis manyakı öldürür.

 

Bu film köhnədi hardasa 2004cü ilə bəlkə onnada köhnədi kim xatırladısa xahiş edirəm torrent link atsın çox maralı filmdir.

Nə qədər axtardım tapa bilmədim googleda.

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Bax gör bu deyil ?

 

http://www.ultrafilmizle.com/speed-hiz-tuzagi-full-hd-izle-turkce-dublaj/

 

Howard Payne, fidye istemek için bombalı saldırılar düzenleyen ve polisin peşinde olduğu bir suçludur. Howard bir otobüse yerleştirdiği özel bir bombayla yine fidye istemektedir. Genç bir polis memuru olan Jack Traven, hızı 50 mil (80 km) altına düşerse içinde bomba patlayacak olan bir otobüsteki yolcuları kurtarmaya çalışır. Ona yardım edecek kişiyse otobüsün şoför koltuğuna geçecek olan ve ehliyeti aşırı hız yüzünden elinden alınan Annie'dir..

Link to comment
Share on other sites

həə ilqar alındı çox sağol baxıram indi məncə o sürətdən asılı deyil əgər yuxarıda verdiyiviz o biri linklərdə vk.com nan bunu upload edən user silib deyirsə deməli sürətlik bir şey yoxdur sürət sadəcə açılmanı tezləşdirir bizim problemimiz isə videonun mənbəyindən silinməsində idi

 

 

HƏFR KƏSƏ TƏŞƏKKÜR XÜSUSƏN SƏNƏ İLQAR357

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...