Faiq Əhədov Konu tarihi: 7 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 7 Nisan 2013 SALAM dostlar... Məndə bugünləri ProShow Producer programında qəribə bir problem yaranıb deməlli mən bu programı bir neçə dəfə işlətmişəm ama indi hazırladığım videoların üzərində bilmirəm reklamdı nədi qəribə bir şey gəlir... Bunu necə düzəldə bilərəm? Sildim təzədən yazdım yenə düzəlmədi... Problem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 ... lisenziya problemidir ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 aktiv eləmişəm ama yenə elə olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 ... buradan yükləyib yoxla... http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4238024 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 Ok yazıb yoxluyuram... Kamran programı yazdım ama ustanovka edə bilmədim içində nə qədər fayllar repack portable olanları sildim ama içərinidə reg. fayllar nəsə qarışığdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2013 Fiko portable olani yükləmirsən sadəcə açıb istifadə eddirsən.Repackı yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 8 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2013 Bilirəm qaqaş məndə elə portable olduğu üçün işlətmirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2013 torrenti yükləyəndə yalnız bu qovluğu yüklə ProShow Producer v5.0.3296 RePack by D!akov · 39.12 MB içində Producer-5.0.32.96.exe aç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 8 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2013 Qaqaş mənə Repack Portable versiyalar lazım deyil setup-la birlikdə quraşdırılan pro lazımdı... Mən yoxladım bu programı həm portable həm repack versiyada hamısında elə yazıldı video bilmirəm nədən belə olub... Aranızda bunu yazıb yoxlayan olsaydı fərqi bilərdim... Programdandı ya kompyuterdəndi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.