Zeynal Konu tarihi: 8 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 8 Nisan 2013 Salam dostlar! Bilmirsiz "Facebook"da istifadə etdiyim profildə familyanı silib, təkcə adı necə saxlayırlar? Bilən varsa, yaza bilər? Alıntı Belə.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 8 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2013 Bu mumkun deyil,amma adin yarisini ad yerine yarisini familyaya yaza bilersen,1 problem cixacaq meselen oz adimda bawa salim AD:Nih familya ad olsa. Nih ad kimi gorunecek arada bowluq olacaq,bawqa cur mumkun deil :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 mumkundu edirler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Bilen olsa ela olar menede lazimdi bu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 VusVus-mümkündü diyirsən bir numunə göstər zəhmət olmasa.Çünki mən belə birşey görməmişəm və oldugunada inanmıram.,,, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 buyur bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeynal Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Mirhadi biri de bu. Deyesen Mozilla ile etmek olar. Kim bilirse desin de pliz Alıntı Belə.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 day bilmedim uje Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Facebook-da soyadı gizlətmək.İzləyin.. 1) 2) Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Leon ozun sinaqdan kecirmisen ? men daha her cur yol sinagdan kecirtdim alinmadi oz ip adressimide yoxladim yene olmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 mence orda familya yerine feysde gorsenmeyen simvollar yazirlar ve facebook onu boslug kimi gorur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Tanner, Xeyr,mən sınaqdan keçirməmişəm.Axtardım bu mövzuya uyğun belə video tapdım,paylaşdım linki. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 indi tapdım paylaşdım kiməsə lazım olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 he alindi Indonesianin Ip adresi ile etdim ve buna cavab axtarsaniz yeni movzu var Movzu ZAKRIT Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.