qladio2008 Konu tarihi: 8 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 8 Nisan 2013 Salam dostlar necesiz? Men DLE sayta anti bot qurulurdu bu ruslarin qeydiyyatinin qarsini almaq uçun,belə bir modul var idi...axtardim indi tapa bilmədim...bilən varsa...Link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 ən yaxşı variant bizim saytdakı kimi əlavə sual qoymaqdır. botlar qeydiyyatdan ekçə bilmirlər Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 dunen axsam eledim Tural...gorum ne effekt verecek Tural Agayev, xeyri yoxdu...yenede qeydiyyat var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Basqa ne etmek olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.