santa klaus Konu tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Nisan 2013 Ultra.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Qaqas bolmeni duzgun yere ac birde diski yazanda maksimum qoyma 8x qoy birde ola biler sisteminde nese problem var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 ... diskin DVD-R -dir , yoxsa DVD-RW ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
santa klaus Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 dvd rom Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 ... dvd rom diskovoddur ... dvd diskinin tipi deyil... dvd-r və ya dvd rw olması üstündə yazılır.... .... iso-nu təmiz dvd-r diskinə yazılması məsləhətdir.amma boş disk...heç vaxt heç nə yazılmamış olsun...səndəki disk də belədirmi ? ...Tanner düz deyir....mövzunun yerini dəyişdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Qaqas demeli senin DVD diskin un qebul edilmir ya DVD R yada DVD RW yerlesdir diskovoda bide diskin bos oldugunu birde yoxla Kamran cox sagol isim oldu deye durdum kompdan gelende deyisilmis gordum bildim senin isindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 özdə sən win7 yükləyirəm dedin.Amma şəkildə vin8 seçildiyi göstərilir.Qaqaşlərin qeyt etdiyi kimi et.Əsasən diskin boş olmasına DVD-R.RW olmasına diqqət yetir.Birdəki internetdən yüklədiyin sistemin tam yükləndiyindən əmin ol. İmaj dosyası: yazılan yerdəki fayl vin8-di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.