_LeoN_ Konu tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Nisan 2013 Salam.Mən telefonda Settingdə belə bir yazı gördüm encryption (şifrələmə) orda kart yaddaşını seçdim.Faiz yükləmə gedirdi.İndi baxıram nokia saytından ki,o yaddaşı avtomatik koda qoyur və istədiyin vaxt kodu silə bilirsən. Amma yüklənmə gedən vaxt bunları etmək olmaz: Mecbur değilseniz telefonunuzu kullanmayın Telefonunuzu kapatmayın Bataryayı çıkarmayın Mən də 3nüdə etmişdim,söndürmüşdüm teli.İndi kart işləmir.Nə komp,nədə teldə açılmır.Yüklənmə yəqinki yarım gedib.Teldə yazılır şifrəni sil.Next edən kimi yazılır oşibka,ne vernie parol..Kart görünmür. Bilən var necə düzəltmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Kartı bir kitayski telə sal.Mən format olunmuyan,açılmıyan kartları onlara salıb format ve s.. edib yenidən taxırdım telimə işləyirdi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Başqa Nokia telə saldım kartı.Açılmadı,yazıldı format et.Amma istəmirəm format edim.8 gb-lıq kartdı,7 gb-lıq fayl var içində... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Kompa qoşa bilsəydin onu.Onun üçün flaş formalı qırağında kartı taxmağa yeri olan,və kartı birdəfəlik kompa qoşmağa imkan verən qurğular var.Onların hansı biri iləsə qoş və recover my files bu və buna oxşar programlarla kartı axtar içindəkiləri çıxar. Qeyd:Məndə D diski zədənənmişdi format etmədən girmək mümkün deyildi.Həmin programla axtardım içindəki hərşeyi tapdı çıxartdım atdım ekrana format elədim yenidəm yerinə qaydardım....... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Kompa onunlada qoşuram açılmır.Var məndə Micro cartı Usb edən. O programla məndə D diskində köhnə faylları geri qaytarmışdım.Sağ ol yadıma saldın.İndi tapım o programla yoxlayım.Əsas şəkil,videolar geri qaytarsam yaxşı olar.Oyun,mp3,digər fayllar lazım deyil.Kompdan sonra yaza bilərəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Yoxla İNŞALLAH düzələr.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Kompda açılmır deyə,programda da görünmür cart.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 ex.Ümid qaldı format etdikdən sonra programla axtarıb tapa bildiyivi tapmaq..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2013 Amma formatdan sonra heç bir faylı geri qaytarmaq olmur .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 hm kompda formatdan sonra bir neçə faylı tapmaq olur kartda bilmirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.