Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Bu danılmazdır Kamran bunu mən burda və hər mövzuda dəfələrlə demişəm ki, sənin əziyyətin bu saytda tək mənə deyil burda mənim kimi bir çoxlarına köməyin əziyyətin çox dəyib... Allah səndən razı olsun... Dediyin təzə dərslikləridə Allahın köməkliyi ilə tez bir zamanda səndən gözləyirik... İnşallah... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 ... kimə köməyim dəyirsə,halal xoşu ... ... çalışacağam videodərslik tez olsun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Kamran bir soz de deyim mende 3d button yoxdu o nede ola biler? yerli dibli yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 ... 3d buttonu yoxdursa,deməli standart versiya kimi yüklənib...extended olmayıb... ... yükləmə qaydasını yazmışam...dəqiq o cür etmək lazımdır... ...proqramı sil...proqram files -dan da cs6 papkalarını sil...yenidən yüklə...yuxarıda yazdığım qaydada... ...ən çox diqqət bir şeyə yetir...proqramı yüklədikdən sonra 1 dəfə aç...30 günlük trial versiya kimi.açıb sonra bağlamaq lazımdır....ondan sonra patch eləmək lazımdır... ...QEYD : bir də yenidən yükləyib ingilis dilini seçdim...və extended oldu...dəqiq baxdım..8 dildə yükləmək olar...bura türkcə də aiddir .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Nağdalı Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 kamran cox sag ol bu seher yukledim isledi axirinci serhini men yazacaqdim meni qabaqladin burdaki dostlara demek isteyiremki proqramliq hecne yoxdur hamsi isleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2013 .... Canpolat2 , halal xoşun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.