Faiq Əhədov Konu tarihi: 10 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 10 Nisan 2013 Salam.. Mən sound forge ilə videonu necə editləyə bilərəm?? Görüntü olmur... Xahiş edirəm mənə bunun üçün başqa program məsləhət görmüyəsiz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Sound forge musqi redaktə etmək üçündür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Qaas adindanda gorunduyu kimi SOUND FORGE yeni ses musiqi ucundur o proqram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Tanner. Qardaş mən əvvəllər bu programla neçə-neçə videolar redaktə etmişəm ama nədənsə indi videonu programa atdığda görüntü olmur əvvəllər mən görüntü ilə videonu kəsib-doğruyurdum... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Yəqin sən səhv salmısan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Səhf salmamışam qaqaş bu programla bu mümkündü Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Goruntu olmursa demeli proqram onu mp3 kimi qebul edir birde fikirles deqiq ola biler her hansi bir proqrami ile sehv sala bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Yox qaqaş səhf salmıram həm yadımada gəlir bu Sound forge 9.0 versiya idi dünən prob üçün bu versiyanıda tapıb yazdım netdən ondada olmadı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 ... buradan QuickTime yüklə... http://www.apple.com/quicktime/download/ ... perezaqruska ver... vəssəlam...mp4 , wmv faylını birbaşa bura atıb editləyə bilərsən... ... digər formatları da işləyə bilərsən...bunun üçün isə müvafiq menyudan girəcəksən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Kamran duz deyir hec aglima gelmedi QuickTime destek vericidi evveller ola bierki oda yuklu olub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Kamran düzü mən bunu bir dəfə yoxlamışdım ama nədənsə alınmamışdı yenədə yoxlayıram görüm nə olur... Nə xəbər olsa deyəcəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 ... sony sound forge-yə video əlavə etmək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2013 Halal olsun Kamran yenədə sən... Allah səndən razı olsun... Mp4 formatda videonu yoxladım görüntü gəldi ancaq mənə indi əsas avi. formatda olan video üçün lazımdı bunu necə edə bilərəm? Zəhmət olmasa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 ... Tanner və sahin666 qardaşın sadəcə fikrindən yayına bilərdi...onlar da bilməmiş deyil... ... avi də götürür...avi-(xvid) mpeg4 elə at ora vəssəlam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Kamran Tanner qardaşı deyə bilmərəm ama sahin666 mənə elə gəlir ki o bunu bilmirdi indi bilmiş oldu... Qaldı ki videonun formatına brat məndəki avi format bu cürdü bax... yəni mpeg4 , xvid formatdadı ama açmır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Çox sağol Kamran.Düzdü sound forgedə bilmirdim ama başqa video editorlarda açmayanda quicktime yükləmişdim.Ama forgedə videonun açması mənə nəsə qəribə gəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 ... sahin666 , halal xoşun ... ... fiko_89 , videoya bax... məndə də avi-dir...mpeg (xvid)...amma əvvəl açmır...sonra converterden keçirtdikdən sonra açdı...format factory proqramından keçirt...sonra at sony sound proqramına... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Kamran videoya görə çox-çox təşəkkürlər... Mən bunu dünəndə yoxladım prob üçün yenə indidə yoxladım ancaq görüntü olmadı nədənsə... Mp4 formata çevirdim görüntü oldu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 ... onda mp4 kimi editlə...sonra avi kimi saxlamaq lazım olarsa convert edərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 anladım brat təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 ... halal xoşun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.