♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 11 Nisan 2013 Salamlar facebook da tanışım var 3 ildi axtarırdım axirki tapdım ama bir problem var profili bağıayıb nə dostluq gondərə bilirəm nədə şəkillərinə mən nə edə bilərəm ? ya dostluq göndərə ya mesaj necə yaza bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Menimde bir nece taniwimda beledi.Ne dostluq gondere bilirsen nede durtmek olur ve s..Ortaq dostun varsa onlara di hemin adama disin o sene dostluq atsin bawqacur etmek olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Dondurubsa, mümkün deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 poct unvani yadinda qalibsa ora yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 hec bir melumat ne telefon nomresi yoxdu mende facebook da tapdim 3 ilden sonra bilmirem indi goz gore gore hecne yaza bilmir eli qolu bagli Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 salam youtubda bunu izle menim oz videumdu msj bagliya bagli msj yazmaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 ♣♣KaRoL♣♣ Mövzunu düzgün bölmədə aç... Bu sosial şəbəkədir program deyil sən bunu hack edirsən... Mövzunun yerini dəyişirəm gələn dəfə xəbərdarlıq olunmadan silinəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.