Cyb3r Konu tarihi: 12 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Nisan 2013 Salam , Temirden anlayisi olanlar , Men suseni suseye ne vasteliyle birlesdirib Akvarum nece duzelde bilerem ? Maqazaya getdim bir quru suseni Akvarumu yeni mene 80 manata dediler ama bele suseni duzeltsem ucuz olacaq bilen varsa deyerdi suseni susye nece yapisdirim su kecirmesin nece ede bilerem ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 Kenan slikon yapisdiricilar olur suseler ucun ama deqiq bilmirem onunla istediyini elde ede bilersen ya yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 ... bax ... http://www.youtube.com/watch?v=WuC9TXrDqbM Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyb3r Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 Tanner , Kamran Cavadov . CooooX Saqolun Qaqaslar Tsk . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 Deymez halal xosun demeli ele slikonla olurmus Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 ...Cyb3r, halal xoşun... ...hə Azər , sən deyən kimidir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 onda mende gerek duzeldim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyb3r Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 Cooox Saqolun )) ya getdim maqazaya dedelerin qiymetini qoydulare bir suseye gore . ozum suseni aparib 5-manat verecem kecesekler suse sexinde 5manatda silkona verecem 10 manata basa gelecek superdiye Allah sizin caninizi saq elesin Amin )) sabah duzeldecem qoy duzeldim alinsa deyerem sizde edersiz sabahi gozleyin )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2013 ... Cyb3r , çalış yazanda azəri şriftlərindən istifadə elə... (ə,ü,ğ,ö,ı,ş,ç)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.