Maksim_252 Konu tarihi: 13 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Nisan 2013 Hər kəsə salamlar... Mənə Windows 8 - də işləyən Corel Draw proqramı lazımdır... Yüngül versiyası olsa yaxşı olar... Çünki kompüterim o qədər də güclü deyil. Mən bir Corel Draw X5 yüklədim, quraşdıranda aşağıdakı pəncərə açıldı... Capture.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2013 ... windows 7 üçün olan proqramların demək olar ki,hamısı windows 8-də işləyir...(bir var həm xp,həm də win7 və gedən versiya , bir də var windows 7 üçün olan versiya.mən əsasən 2-cini nəzərdə tuturam...amma bir çox proqramlar da var ki,xp və win7 üçündür.amma win8-ə yüklənir.)... ... sadəcə yükləyəndə proqramın üzərində sağı basıb sovmestimost funksiyası ilə yükləmək lazımdır... (açarları da)...bunu səndə olan versiyaya aydınlıq gətirmək üçün yazdım... ...aşağdakı versiya konkret bütün əməliyyat sistemlərində işləyir... ... CorelDRAW Graphics Suite X6 16.3.0.1114 SP3 Portable ... (195 mb) http://nnm-club.ru/forum/viewtopic.php?t=638565 ... CorelDRAW Graphics Suite X6 16.0.0.707 [Английский + Русский] by Krokoz... (1.25 GB) http://nnm-club.ru/forum/viewtopic.php?t=487842 ... windows 8-də portable versiyanı test elədim... heç 1 problem yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Kamran, qardaş, çox sağ ol... Mən 4-5 X6 yüklədim amma install edəndə windows update tələb etdi... Update edəndə də problemlər çıxır, sistem donur və s. Buna görə də bu gün sistemi dəyişdim, windows 7-yə keçdim... Bağışla qardaş, yazını indi gördüm... Hər şeyə görə təşəkkür edirəm... Çox sağ ol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 ... Maksim_252 qardaş,heç 1 problem yoxdur...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.