Jump to content
Forum Windows-az.com

windows7 format zamanı problem.

Guest DoN Vito Corleone

Recommended Posts

Proqramlar telegramda
Guest DoN Vito Corleone

TANNER- maksimalnaya yazirdim donub qalirdi orda amma indi lap birici varianti yazdim oda tamamlandi perezaqruzka getdi indi proqram ustanovka obnovleniya parametrov reesurs-ta iliwib qalib

amma yene acilmadi

Guest DoN Vito Corleone

HEDE HDD ILE JOTKI DISK ELE EYNI WEY SAYILIRDA HE ?YOXSA AYRI AYRI WEYLERDI ?BELKE AYRI AYRI WEYLERDE GETDIM DISK ALDIM BELKE HEC DISKDEN DEYIL HDD IWLEMIR MEN ONU NECE BILIM ?BU HAQDA MELUMATINIZ YOXDUR ?

Teymur HDD-yeni Hart-Disc Joski disk ve sert disk.Ingilis dili,Rus dili ve Azerbaycan dilinde seslenen muxtelif tercumeleridr.Yeni hamisi eyni seydir.

Teymur,Citdi zede oldur ki,HDD daxilinde onun vali terepenib,iynesi qirilib ve ya daxildeki diskler cartdayib.Cartlama nemislikden olur.Nem olur ve qosulduqda qizib eyilib cartlayir.Bu zaman onu deyismk lazimdir.Hokman.Amma donmalar,lengimlere varsa proqram vasitesi ile tapib aradan qaldira bilersen.Buncun sene box deyilen satali qurgu gerekdir.Amma bele floshcartlada elemk olar.

... forumda mövzu başlıqlarına bax... o uzunluqda mövzu başlığı yazma...mövzu başlığı imkan qədər lokanik,problemini ifadə edən şəkildə olsun...qalanlarını mətm hissəsində yaz....

....kompüterin içinin tozunu tozsoranla təmizlə...

... xp sp2 və ya sp3 ilə format edib yoxla...gör axıra qədər gedəcək ya yox...

Guest DoN Vito Corleone

Kamran Cavadov,OLDU MENIM QARDAWIM GOZUM USTE QISA LOKANIK YAZARAM . VAHIDOV YENEDE YOXLUYACEYAM KAMRAN QARDAWMIZ DEDIYI KIMI XP YAZARAM NESE ALINSA CAVAB YAZACEYAM BURA HAMVUZA TESSEKKURLER CHOXSAGOLUN.

Guest DoN Vito Corleone

AY MAWALLAH MENNEN SORA NE QEDER SOHBET ELEMISUZKI ))GORUN BAWMA NE GELDI SEHERDEN ELE FORMATDI ELEYIREM AXIRDA JOTKI DISKI AWDIM CIXARTDIM SORA YENEDE FORMAT ETDIM GUCBELA ILE ILIWE ILIWE FORMAT OLDU LAP AXIRDA UJE SAATI DUZELDIREM NODBUKUN ZARYATKASI QUTARDI SONDU ))))TEZEDEN YANDIRDIM YENE ADMIN ADI YAZIRSANE ORDAN BAWLADI INDI WUKUR ALLAHA IWLEYIR AMMA 2 DENE ADMIN ADI OLDU MENDE INDI ONUN BIRINI SILMEY ISTEYIREM QALMIWAM BELE BIR SOZNENDE BU GUN MENIMKI ALINMIR )))

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...