Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Nisan 2013 evvela salam.xaiw edirem mene komek edesiniz men nodbuku format edirem hamisi tamamlanir lap axirda завер Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Aleykum SALAM ya diskindedi problm yada HDD zedelenib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 TANNER- maksimalnaya yazirdim donub qalirdi orda amma indi lap birici varianti yazdim oda tamamlandi perezaqruzka getdi indi proqram ustanovka obnovleniya parametrov reesurs-ta iliwib qalib amma yene acilmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Evveller mende bir defe olub bele problem HDD zedelenmisdi birde sen hemin o diski deyisdir baska disk yerlesdir bax olmasa demeli HDD likdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 100 % biliremki diskden deyil bunun nese bawqa derdi var nodbukduye persanayni olsaydi bu deyqe deyiwerdim nodbukun icinden o wederde bawim cixmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 eger texniki nasazliq olsa ancaq ustaya apar mendede noutbuk idi ozum deyisdim isledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 DISK BAWA DUWDUMKI YADDAW DISKIDI BES HDD NEDI ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 HDD ele kompyuterin beynidir yeni ele yaddasidir HDD olmasa kompyuter islemez ve kompyutere nese yuklemek olmaz beyinsiz insan nece olursa HDD siz kompyuterde ele olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 HEDE HDD ILE JOTKI DISK ELE EYNI WEY SAYILIRDA HE ?YOXSA AYRI AYRI WEYLERDI ?BELKE AYRI AYRI WEYLERDE GETDIM DISK ALDIM BELKE HEC DISKDEN DEYIL HDD IWLEMIR MEN ONU NECE BILIM ?BU HAQDA MELUMATINIZ YOXDUR ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Salam.HHD zedelenib.Onu zedesi yunguldurse,proqramla duzeltmek olar.Amma boyuk sededirse.Bu zaman HDD deyisilmelidir.55,60 manat arasi 500 Gb,ve 350 Gb arasi xerci var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 VahidoV , SALAM CHOXSAGOLUN FIKIRNIZE GORE AMMA BIR WEY SORUWA BILEREM ?BU EGER PROQRAMLA DUZELMELIDIRSE BUNU NECE EDIB ?VE YAXUDDA CIDDI ZEDEDISE BUNU NECE BILIM ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Teymur HDD-yeni Hart-Disc Joski disk ve sert disk.Ingilis dili,Rus dili ve Azerbaycan dilinde seslenen muxtelif tercumeleridr.Yeni hamisi eyni seydir. Teymur,Citdi zede oldur ki,HDD daxilinde onun vali terepenib,iynesi qirilib ve ya daxildeki diskler cartdayib.Cartlama nemislikden olur.Nem olur ve qosulduqda qizib eyilib cartlayir.Bu zaman onu deyismk lazimdir.Hokman.Amma donmalar,lengimlere varsa proqram vasitesi ile tapib aradan qaldira bilersen.Buncun sene box deyilen satali qurgu gerekdir.Amma bele floshcartlada elemk olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 ... forumda mövzu başlıqlarına bax... o uzunluqda mövzu başlığı yazma...mövzu başlığı imkan qədər lokanik,problemini ifadə edən şəkildə olsun...qalanlarını mətm hissəsində yaz.... ....kompüterin içinin tozunu tozsoranla təmizlə... ... xp sp2 və ya sp3 ilə format edib yoxla...gör axıra qədər gedəcək ya yox... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Kamran Cavadov,OLDU MENIM QARDAWIM GOZUM USTE QISA LOKANIK YAZARAM . VAHIDOV YENEDE YOXLUYACEYAM KAMRAN QARDAWMIZ DEDIYI KIMI XP YAZARAM NESE ALINSA CAVAB YAZACEYAM BURA HAMVUZA TESSEKKURLER CHOXSAGOLUN. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Teymur,He dede yox gor.INSALLAH yaxsi olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 men 520 Gb ligi 95 AZN a aldim 320 85 AZN idi daha birdefelik 200 GB dusum qabaga dedim ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 ... halal xoşun ... mövzu başlığını redaktə etdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Tanner,Bir az baha almisan.Amma lap az.Mutexesis ozu deyisibse yaxsisidir amma. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Mutexxessis deyendeki ele ozum mutexxessisemde ))) ozum deyismisem noutbukdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Tanner,He dede MASALLAH ona gore ele ucuz almisanda HDD )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 HDD bizim rayonda yox idi basqa rayondan gedib almisam ama daha bilmirem baha almisam ya ucuz ama ne ise artiq 4 aydir isledirem ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Tanner,Mubarekdir salamt islet.Can sagligi ile.Ne vaxt lazim olsa gel Shirvan burada doludur ucuz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 VahidoV Cox sagol minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 AY MAWALLAH MENNEN SORA NE QEDER SOHBET ELEMISUZKI ))GORUN BAWMA NE GELDI SEHERDEN ELE FORMATDI ELEYIREM AXIRDA JOTKI DISKI AWDIM CIXARTDIM SORA YENEDE FORMAT ETDIM GUCBELA ILE ILIWE ILIWE FORMAT OLDU LAP AXIRDA UJE SAATI DUZELDIREM NODBUKUN ZARYATKASI QUTARDI SONDU ))))TEZEDEN YANDIRDIM YENE ADMIN ADI YAZIRSANE ORDAN BAWLADI INDI WUKUR ALLAHA IWLEYIR AMMA 2 DENE ADMIN ADI OLDU MENDE INDI ONUN BIRINI SILMEY ISTEYIREM QALMIWAM BELE BIR SOZNENDE BU GUN MENIMKI ALINMIR ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Teymur admin adinin birini gir ucotdan silde sen hele Sukr etki duzeldi ))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.