Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 HE WUKUR EDIREM SEHERDEN NODBUKUN KNOPKALARINI MAC MAC OPUREM )))))HARDAN GIRIM SILIM ?ADMIN ADI YOXE SERF YAZMIWAM USER ADI KAMPYUTERI ACIRAM 2 DENE USER GELIR HANSINA ISTISEN GIR AMMA MENE 1 I LAZIMDI O BIRINI SILMEY ISTEYIREM BILMIREM HARDAN GIRIM SILIM Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 ... əvvəl de görək nə yazdın...xp yoxsa windows 7 ?... və format zamanı 1 problem olmadı ki ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Kamran Cavadov,AY BRAT ELE WINDOWS7 YAZDIM PROSTA JOTKI DISKI ACDIM SILDIM TEZEDEN YERINE BAGLADIM VE FORMAT ATDIM DUZDU GUCBELA ILE FORMAT OLDU AMMA INDI NARMALNI IWLEYIR PROSTA USER 2 DENE ACILIB 1 INI SILMEY ISTEYIREM TAPA BILMIREM YERINI Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 ... hərdən kompüterin tozunu təmizlə... ... 2-ci user-i silməyin yolunu açdığın yeni mövzuda göstərmişəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Lap yaxsi.Olsun teki.Yende mugayet ol Sert-DIskden Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.