VahidoV Konu tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Nisan 2013 Salam.Mene antivirus avast uzerinde islemek ucun proqram lazimdir.Meselem-Yeni proqrami yukledim.Qeydiyyat ile onu bir ayliqdan cixardib,bir illik etdim.Yazir ki,sizin sistem tamai ile guvenlik altinda qorunur.Amma bu zaman bezen o oyun yukleyende ve diger hallarda mene olur ve pis isleyir.Ewitdiyime gore antivrusun uzerinde nelerse cixarlir ve nelerse daxil olunur antivrus tam yaxsi,kompitoru dondurmadan isleyir.Bilmirem bu proqramladir,ya nece.Buncun bu movzunu istek proqram bolmesinde acdim.Yaradlina werait ucun tesekkurler !!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 ...antivirusa heç nə əlavə edilmir və çıxarılmır... ... sadəcə antiviruslar bəzi proqramları virus və ya şpiyon proqram kimi qəbul edir....və ya proqramı yox,onun hər hansı faylını... ... belə hallarda ya antivirusu söndürüb işlətməlisən.ya da antivirusun scan əyarında dəyişiklik etməklə həmin proqramı və ya oyunu antivirusun scan etməməsini təmin edirsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Kamran Cavadov,He qaqas bilirem eee.Amma men oyunu pirmer ucun yazdimda.Orada deyesen hansisa yenilemleri baglanir ve ne ise qeyri-aktiv edilir.Bu daha effekli olur.Ne ise bilmirsen bu haqqda? Imkan olarsa xahis edirem bu movzuya bilen sexsler oz fikirlerini bildirsinler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Ozum tapdim.Sag olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.