Sefa Aslanov Konu tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Nisan 2013 Salamun Aleykum qardwalar menim komputerimde Internet Dowload Menecer islemir yeni proqrami usdanofqa edirem ancaq videonu acanda awagidaki skacat yeri gelmir Norton Internet Security antivirusunu yazdim skan etdim yene duzelmedi xaiw edirem komek edinda ....Onceden tesekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 evvela Salam qaqaw ! o proqram chox murekkebdir onu internetin luboy saytindan yuklesen o acilmayacag senden lisenziya isteyecek o proqrami udalit ele narmalni yukleme rejimine kec o proqrami yalniz disklerden yukleye bilersen eger her hansi bir diskdende yuklesen iwleyecek zaman kecdikce proqram aftomatik abnovleniya isteyecek onu iptal et eks halda yeni proqram yazilacag ve senden yeni lisensiya kod isteyecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Teymur qaqa duzeltdim sebeb ise men yandex proqramini yazmiwam dowload menecer ile ordan video yuklemek olmur eziyyet cekdin halal et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Xeyr İnternet download manageri istenilen yerden yukleye bilersen.Problemsiz işləyəcək.Ancaq update etmə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Simmer, Qaqaş sən Yandex-də əlavə edə bilərsən həmin programa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 hee lap yaxwi qaqawim men ise burdan sene lizenziyali Idman proqramini gondermek isteyirdim amma artiq ehtiyac qalmadi buyur qaqaw xowdur...amma yenede lazim olsa buyurub yukleye bilersen yenisini amma abnovleniya istese iptal etmeyiniz meslehetdir...internet download manager Azerbaijan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 fiko_89 qaqa yandex-i nece elave edim?bawa salda zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Burdan qaqaş əlavə edə bilərsən.. Dobavit Brauzer daxil olub Masaüstündən Yandex tapıb Ok edirsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Fiko qaqawin gosterdiyi yerde dobavit brauzer ele sec fso iwleyecek.Problem yarada biler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Download menecerin zayi cixib uje.bezi saytlara girende video acmir yukleme gelir,gerek yukluyub kompda baxasan,mp3 saytlarinda mahniya qulag asmag istiyirsen eyni wey olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Mansory bu videoda hemin problemin qarşısını almağı göstərmişəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Red Demon cox sagol brat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.