Vusal Isayev Konu tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Nisan 2013 salam. belkede movzunu duzgun acmamiwam, uzurlu sayin, yeniyem burda. bir prablemle uzlewmiwem. men evveller utorrent download proqrami ile bir nece oyun yukleyirdim, suret gozel idi, mende sazz mademidi, ele olubki 13 mb lede yuklenme gedib amma indi men yukleyirem uzagi 20 kb olur ancag gece sehere yaxin saat 5 de suret qalxir, oda 1saatdan sonra hemen suret olur, kabelde internetde hec bir problem yoxdu, yoxlamiwam, tam qaydasindadi. bilen varsa xaiw edirem komek ederdiz. onceden tewekkur edirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 SAZZ torrent trackerlərdən yükləməyə limit qoyub (demək olarki yükləmək olmur)..problem budur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazim111 Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 yeqinki sazzliqdir nese.ya sen gundelik limitden daha cox trafik isledirsen.yadaki torrent fayllarindan ola biler. sazzin ozunden her modem ne qeder isledir baxillar ola biler cox sey yukleyirsenin senin suretini aftomatik azaldiblar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vusal Isayev Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 cox sagol cavab ucun. bunu bilmirdim, bes ne etmek olar ? ilk defe ewidirem bele wey. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Vusal Isayev SAZZı tərk edin - mümkündürsə starndart ADSL provayderindən istifadə edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vusal Isayev Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Sazz Stacionar Modemidir, ela iwleyir, bawqa saitlardan rahat nese yukleye bilirem amma torrent game saitina yada torrino saitina gelende uje dilupa conur ) kecen evveller bit aya TB dan cox infarmasiya yuklemiwdim, belkede onun belasina duwdu bu )... mencede deyiwmeliyem .. coxa sagolun komeyiniz ucun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Salam. Bu aydan bizdədə elədi. 90gb keçən ay fayl yükləmişdim. mənə elə gəlir 80gb aylıq limit verir. mən 151 zən edəcəm görüm niyə belədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 ADSL )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.