santa klaus Konu tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Nisan 2013 mene blutuz qurasdirmanin video dersliyi lazimdir ne qeder edirem qurasdira bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 ... IVT BlueSoleil 8.0.395.0 aktivasiya qaydası və istifadə qaydasına aid videodərsliyim var... IVT BlueSoleil 8.0.395.0 aktivasiya... IVT BlueSoleil 8.0.395.0 işləmə qaydası... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2013 Kamran məndə neçə vaxtdı bu programı istəyirəm yazam ama vaxt edə bilmirəm... Bu programın məndə arxivi var ama indi sən göstərdiyin videoya baxıram məndə olan programın papkasında sənin txt. formatda göstədiyin fayllar yoxdu.. Yəni ayrı-ayrıdı.. Onuda deyim mən bu programı (elə bu versiya) bu saytdan götürmüşəm.. Mən belə başa düşürəm ki brat səndəki Bluesoleil arxivi ayrı saytdan yüklənib həm onda patch fayldı ama məndəki reg. fayldı... İmkan varsa elə Kamran özündə olan programın linkini verərdin ordan yazardım mən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 ...fiko_89 , buyur...yadımda deyil içinə patch qoymuşam ya yox...çünki patch-ı ayrı tapmışdım... ...içərisində patch olmasa deyərsən...əlavə göndərərəm... IVT BlueSoleil 8.0.395.0.zip Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Kamran mən linkdəki faylı yükləyib götürdüm içində patch-da var.. ama o videoda göstərdiyin yer hosts faylına əlavə edəcəyin txt. fayl yoxdu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 ... txt faylını göndərirəm... orda bütün qaydaları ətraflı izah etmişəm...və hosts faylına əlavə ediləcək linkləri qoymuşam... http://www.boxca.com/jwh8xicg6ssh/IVT_BlueSoleil_8._AKTIVASIYA_QAYDASI.txt.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Çox sağol brat Allah razı olsun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 ... halal xoşun ...(bunları saxla ,lazım olacaq...mən ordan-burdan yığmışam...və çoxlu testlərdən sonar ümumi qaydanı tapmışam...hər saytda başqa cür yazırlar və problemlər çıxır...) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Kamran mən bunu Windows 8-ə yazdım sistem donub qaldı ama 7-yə yazdım rahat işlədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.