Faiq Əhədov Konu tarihi: 17 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Nisan 2013 Dostlar mənə məsləhətli bir planşet lazımdı almaq istəyirəm ama burdan deyil İrandan... Sizcə İranda yaxşı məsləhətli planşet almaq olar? Çünki orda qiymətlər bizə nisbətən münasibdi... Mən bu yaxınlarda İrana gedəcəm istəyirəm ordan yaxşı məsləhətli ucuz münasib bir qiymətə planşet alam... Cavablarınızı gözləyəcəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 qaqaw samsungun planwetin mence daha az problemi olur bletooth zad yani meslehetlidi budu ve ucuz qiymete olur teqriben yari yari Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Təxminən nə qədər qaqaş? Mən çox bahalı istəmirəm alam, burdada qiymətlər od qiymətinədi ona görədə başqa yerdən almaq istəyirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 150 den tutmuw 450 ye qeder var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Qaqaş bu dediyin qiymet ancaq burda belədi ya ümumiyyətlə?? İranda mən çox olmuşam orda qiymətlər demək olar ki çox ucuzdu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Qaqaşım İranda paltar və yemək çox ucuzdu planşet bilirsən kitayiski ucuz olacaq.... bax məsələn burda 12 azna coystikdisə orda kitayiskisi 3 azn di ancaq orginali 9 azndi yəni orginalın alsan qiymət çox az fərq edəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Qaqaş bəyəm bu bizim işlətdiyimiz notbuk planşetlər hamısı kitayın deyilki?? Çoxunu kitay buraxırda... Original deyəndə sən hansı modelləri nəzərdə tutursan?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 ... Praktica TP 7.3 dual core.,android 4.0 1gb ram,8gb memory.... ..Wi-Fi ,webcam ,g-sensor , usb 2.o , multi media ,tablet case , tft lcd,touch pad , HBMI... , MADE İN PRC (çinin təmiz abrik malında belə yazılır.geydirmə malında isə made in china yazılır)...təxminən 250-300 manat olmalıdır...bəlkə bundan da az... ... http://prakticatablet.com/destek/2012-11-19-12-26-47/tp-7-3-yeni-dual-core.html ...burda digər modellər də var...yaxşı modeldir...qiymətləri münasibdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Kamran çox sağol məlumata görə ama mən çoxda bahalı istəmirəmdə mən o dəfə İranda olanda maraq üçün baxdım planşet notbuklara qiymətləri çox yaxşıydı... Orda bir planşet gördüm ama modeli o qədərdə tanış gəlmədi deyəsən elə kitayın idi qiymətinə baxdım bizim pulnan 90 Azn.. Üstündə hərşeyidə vardı... Mənə sadə bir planşet lazımıydı yanlız ondan internet üçün istifadə edim yəni wı-fı olması çox vacibdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 brat məsləhətim ilk novbede sony xperia z tabletdi... Eger ala bilmesen,samsung galaxy note 10.1 Eger baha olsa, samsung galaxy tab 10.1 eger onu da ala bilmesen,samsung galaxy tab 2 7.0 Qeyd edim ki,ipad alsan uduzarsan... 2-cisi eger imkanin olsaydi,daha meslehetli model olan (hele satisda deyil amma yaxin vaxtlarda gelecek) Samsung Galaxy note 8.0-dir Galaxy note 8.0 1.6 GHZ 4 nuve prosessor 2 Gb ram 8 duym ekran adreno gpu qelem desteyi Android 4.2 jelly bean Daha serfeli Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 ... orda ucuz olur...elə həmin 90 azn olan burda 200 azn olur..elə oradan alsan yaxşıdır...telefon,kamera və s. orda çox ucuzdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 -Rovshan-, Qaqaş sən dediyin bu parametrlər hardasa gələr çıxar 400-500 Azn-ə... Mən o qədərdə bahalı istəmirəm alam ucuz olsun sadəcə internet üçün... Kamran Cavadov, Düzdü brat mən elə özüm orda tez-tez oluram... Neçə dəfə olub mouse, blutuz və bir neçə belə kompyüter üçün əlavələr almışam çox ucuz qiymətə... Elə fikrimdəd oradı brat ama qorxuram aldığım yaxşı çıxmaz ona görədə burda əvvəlcə sizlərlə məsləhətləşmək istədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 iPad heçdi. Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus (məsləhətlidi işlədirəm). Əgər ekranın böyüklüyün istəyirsənsə 10.1 yaxşıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2013 Qaqaş səndəki neçiyə olar təxmini qiymət... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 qaqaş sənin üçün tapdim 130azn gor necədi parametrləri budu 130 AZn Kod-L-115348 15 Günə çatdırılma. Marka -Pipo Ekran Ölçüsü-7* Sistem- OS 4.1 Ekran Piksel-800x480 Surret-1.6 GHz RAM-1GB Flash-8GB Ön Kamera-0.3 MP WİFİ Dillər-English , Russian, Indonesian, Czech, German, Spanish, French, Italian, Malay, Portuguese, Vietnamese , Turkish, Arabic, Thai, Korean, Japanese, Chinese Audio Format- MP3, WAV, WMA, AAC, OGG Şəkil Formatı- GIF, BMP, PNG, JPG Video Format- MP4, 3GP, AVI, DAT, RMVB, MPG, WMV E-Kitab Format- TXT Portlar-Micro SD Kart,Enerji girişi,Qulaqcıq Çıxışı, HDMI Port,Micro USB Port Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Qaqaş çox sağol bu ətraflı məlumata görə... Bunun qiyməti burda 130 AZN-di ya necə? Mənə bunun dəqiq adını və versiyasını verərdində mən İranda baxım orda mənə elə gəlir bu qiymətdəndə ucuz olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 qaqam bunu online sifariş verə bilərsən... azərbaycandadir şirkət adı dəqiq budur Pipo S1 Android 4.1 Tablet istəyirsən videosu budur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Qaqaş baxaram mən yenədə görüm hələ orda qiymətlər neçiyədi?? Yenədə təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 dəyməz mən özüm bəlkə bunu aldım həm sərfəli həmdə yaxşıdı qaqaşım xarıcı ölkədə bizim pulnan 76 azn di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.