Jump to content
Forum Windows-az.com

Məsləhətli Planşet

Faiq Əhədov

Recommended Posts

Dostlar mənə məsləhətli bir planşet lazımdı almaq istəyirəm ama burdan deyil İrandan... Sizcə İranda yaxşı məsləhətli planşet almaq olar? Çünki orda qiymətlər bizə nisbətən münasibdi... Mən bu yaxınlarda İrana gedəcəm istəyirəm ordan yaxşı məsləhətli ucuz münasib bir qiymətə planşet alam... Cavablarınızı gözləyəcəm

Proqramlar telegramda

... Praktica TP 7.3 dual core.,android 4.0

1gb ram,8gb memory....

..Wi-Fi ,webcam ,g-sensor , usb 2.o , multi media ,tablet case , tft lcd,touch pad , HBMI... , MADE İN PRC (çinin təmiz abrik malında belə yazılır.geydirmə malında isə made in china yazılır)...təxminən 250-300 manat olmalıdır...bəlkə bundan da az...

... http://prakticatablet.com/destek/2012-11-19-12-26-47/tp-7-3-yeni-dual-core.html

...burda digər modellər də var...yaxşı modeldir...qiymətləri münasibdir...

Kamran çox sağol məlumata görə ama mən çoxda bahalı istəmirəmdə mən o dəfə İranda olanda maraq üçün baxdım planşet notbuklara qiymətləri çox yaxşıydı... Orda bir planşet gördüm ama modeli o qədərdə tanış gəlmədi deyəsən elə kitayın idi qiymətinə baxdım bizim pulnan 90 Azn.. Üstündə hərşeyidə vardı... Mənə sadə bir planşet lazımıydı yanlız ondan internet üçün istifadə edim yəni wı-fı olması çox vacibdi...

brat məsləhətim ilk novbede sony xperia z tabletdi...

Eger ala bilmesen,samsung galaxy note 10.1

Eger baha olsa, samsung galaxy tab 10.1

eger onu da ala bilmesen,samsung galaxy tab 2 7.0

Qeyd edim ki,ipad alsan uduzarsan...

2-cisi eger imkanin olsaydi,daha meslehetli model olan (hele satisda deyil amma yaxin vaxtlarda gelecek) Samsung Galaxy note 8.0-dir

Galaxy note 8.0

1.6 GHZ 4 nuve prosessor

2 Gb ram

8 duym ekran

adreno gpu

qelem desteyi

Android 4.2 jelly bean

Daha serfeli

-Rovshan-, Qaqaş sən dediyin bu parametrlər hardasa gələr çıxar 400-500 Azn-ə... Mən o qədərdə bahalı istəmirəm alam ucuz olsun sadəcə internet üçün...

Kamran Cavadov, Düzdü brat mən elə özüm orda tez-tez oluram... Neçə dəfə olub mouse, blutuz və bir neçə belə kompyüter üçün əlavələr almışam çox ucuz qiymətə... Elə fikrimdəd oradı brat ama qorxuram aldığım yaxşı çıxmaz ona görədə burda əvvəlcə sizlərlə məsləhətləşmək istədim...

qaqaş sənin üçün tapdim 130azn gor necədi parametrləri budu

130 AZn

Kod-L-115348

15 Günə çatdırılma.

Marka -Pipo

Ekran Ölçüsü-7*

Sistem- OS 4.1

Ekran Piksel-800x480

Surret-1.6 GHz

RAM-1GB

Flash-8GB

Ön Kamera-0.3 MP

WİFİ

Dillər-English , Russian, Indonesian, Czech, German, Spanish, French, Italian, Malay, Portuguese, Vietnamese , Turkish, Arabic, Thai, Korean, Japanese, Chinese

Audio Format- MP3, WAV, WMA, AAC, OGG

Şəkil Formatı- GIF, BMP, PNG, JPG

Video Format- MP4, 3GP, AVI, DAT, RMVB, MPG, WMV

E-Kitab Format- TXT

Portlar-Micro SD Kart,Enerji girişi,Qulaqcıq Çıxışı, HDMI Port,Micro USB Port

Məsləhətli Planşet

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...