elwen241 Konu tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Nisan 2013 hamiya salam dagilmiw bed sectoru nece berpa etmek olur? xaiw edirem yazardiz ya derslik varsa qoyardiz evvelceden hamiya cox saqolun deirem dunen noutbu format etdim birinci defede sef etdim sora ikincide duzeltdim sefimi ikinci farmatdan sonra om acilmadi ve farmat da qebul elemedi sonra apardum ustaya bed sectoru yeniden dzeltdi 10azn de bele getdi xaiw edirem o bed sectoru duzeltmeyi orgederdiz de xaiw edireme trafli yazardiz ardicli indiden cox saqolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 ...buyur... HDD Regenerator 2011 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3207024 ... videodərslik... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Kamran bir soz sorusum men HDD Generator isletmemisem bu proqrami ise salanda hard diski silmir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 ...Azər , işlətməmişəm ...diski silmir ... ... amma bir şey deyim...işlədiyin diskdə bunu etmək məsləhət görülmür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Tanner, Yox qardaş silmir sadəcə hard diskdə olan zərərli badsectorları tapır və anında silir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Ok cox sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 ... yəni diskə yazıb boot menyudan və ya flaş kartdan girib işləmək lazımdır...çünki proqram yoxladığı sektorda o anda hər hansı iş gedə bilər...amma d diskini və ya flaş kartı adi qaydada yoxlaya bilərsən... ... hə,indi yadıma düşdü....bunu flaş karta zaqruzıçnı kimi vurub digər flaş kartı test etmişəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Kamran USB a yazanda ozu avto ise dusur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 ... hə , problemsiz...orda həm proqram var,həm də flaş karta zaqruzıçnı kimi vurmaq .elə videodakı kimi etsən alınır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Ok Cox sagol minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 ... halal xoşun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
elwen241 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 mende komp acilmir ee onu nece edim bes?? boot menyudan flawkart a etmek olmur qaqaw hdd regenerator programini diske atmaq olmur mende dvd/rw di ne edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliyev-1985 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Bu proqram mende de var bilmek isteyirem heqiqeten bak sectorlari silir yoxsa yerlerini deyishir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 vaxtı 3 ayı keçmiş mövzulara şərh yazmayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.