TΛNNΞЯ Konu tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 20 Nisan 2013 Salamlar bu driver nədir silinib ama tapa bilmirəm Notebook 4510s ProBook 2013-04-20_001052.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 ... məncə o cd/dvd emulyator proqramlarıyla əlaqədardır... ... sağı basıb sil...yuxarıda obnavit butonu var...onu bas ...gör yenə də gələcək ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Xeyir gelmedi yeniden Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 ... gəlmədis,lap yaxşı ...düzəldi... kompyuterin driver olsaydı ya gəlməli idi,ya da sual və ya nida olmalı idi...deməli lazımsız bir şey idi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Ok cox sagol birinci defe idi bele halla rastlasirdim mende evvel ele CD DVD proqrami ile elaqedar olacagini dusundum ama deqiq emin olmadim sen deyenden sonra baxdim heqiqetende kompyuterlik bir sey deyil bu movzuda ela oldu acildi kime lazim olsa yararlana biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 ... Azər, halal xoşun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.