azeyneddin Konu tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 20 Nisan 2013 Office Tab -a kod lazımdır! Mənim istifadə etdiyim Office 2010-da Tab proqramı olmadığına yenidən yüklədim, o da kod istəyir. Bilən varsa, Köməyini XAHİŞ edirəm.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Salam... Səhv eləmirəmsə sizin istədiyiniz tab və s. klassik funksiyalar Office 2010 (2007 də həmçinin) enterprise versiyasında olur... buyurun Office 2010 enterprise torrentlə yükləyin... İçində aktivasiya da var... Ümid edirəm işinizə yarayar... Uğurlar!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Diqqətinizə görə sağ olun! Mənə OFFİCE TAB gərəkdir! MİNNƏTDARAM....... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Dəyməz, xoşdur... Axtardım, belə bir sayt tapdım... Saytda yazılanlara əsasən deyə bilərəm ki, proqram pulsuzdur... görün silmək mümkündürsə öz yüklədiyinizi silib bunu yazın... yükləmək üçün daxil olun... Uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Maksim, mən torrentlə yükləyə bilmədim. Belə ki, mən nootbuk içlədirəm, torentdə OK etmə yeri monitordan çıxır, yəni aşağı düşür. Torenti silib yenisini yüklədim. Yenə elə oldu.. Nə isə bu da belə. Deyim ki, mənim yaşim çoxdur, Taba öyrəşmişdim. Deyirlər ki. Offis 2010-u disklərdən yükləyim, orada Tab özü aktivasiya olur... Bir də onu öyrənmək istəyirəm ki, mən Office 2013-ü yükləmək istəyirəm. Məlumatın varsa, yazmağınızı xahiş edirəm... Office 2013 haqda kim məlumat versə sağ olsun...... imza 55 yaşlı MUSA! Məni bu sayta ilk dəfə Kamran dəvət etmişdi, yeri gəlmişkən ona da SALAMım var.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 əgər torrentlə yükləyə bilsəydin torrent linki verərdim sənə ofic 2003,2010.2013 hamsı bir yerdə və bir cox proqramlar var həcmi 8 gb bir dəfə yüklə işləd Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Mənə Office 2013 haqda 2010-dan fərqi çoxdurmu? Bunu bilmək istərdim. SAĞ oLUN..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 2010 dan fərqli olaraq 2013 win7 və win8 də işləyir xp də işləmir əlavə bir funkusyası isə yotubden video əlavə etmək olur 2013 ə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Çox üzr istəyirəm sizdən, sizi yaxşı tanımırdım... lazımdırsa burdan torrent proqramının quraşdırılması faylların yükləmə qaydasına baxa bilərsiniz... İndi sizə şəxsi mesaj yazacam... öz işlətdiyim office 2013 yükləməkdə sizə kömək edəcəyəm... ancaq qeyd edim ki, sizin dediyiniz tab funksiyası adi office proqramında olmur... office (2007-2010) enterprise-da olur... yəqin ki, 2013-də də bu cürdür... Mövzu başlığına uyğun deyil amma sualınıza cavab olaraq deyə bilərəm ki, office 2010 ilə 2013 arasında çox böyük fərq yoxdur... bəzi əlavə funksiyalar var və XP sistemində işləmir. Əgər 2010-da rahat işləyə bilirsinizsə 2013 işlətmək çətin olmayacaq sizin üçün... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 MAKSIM, Mən rayonda yaşayıram, net yoxdur, datakartla işləyirəm, o da çox zəifdir, ona görədə əziyyət çəkməyin... Mən Wind. 8-lə işləyirəm, yeniləri tətbiq etməkdə istəyirəm ki, mən də görüm yenilikləri.. İşdə bu qədər, Hamınızdan razıyam......... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Xeyr, heç bir əziyyəti yoxdur... Xoşdur mənim üçün... Artıq göndərdim mesajı... İnşallah nə vaxtsa ehtiyacınız olsa istifadə edərsiniz... Əgər böyük ölçülü faylları yükləmək alınmırsa onda burda 2-ci şərhimdə tab üçün link vermişəm... istəsəniz ondan istifadə edə bilərsiniz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Mesaya görə sağ oı, Məndə Taba kod var, hardasa 10x6= 60 işarədir, neçə .olmalıdır? Ad da istəyir, öyrənmək naminə əziyyət çəkirəm... Hələlik sağ ol..... Musa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Buyurun, xoşdur... Çox güman ki, sizdə olan kod harda yazılıbsa orda istifadə qaydası yazılıbdır... Əgər çətinlik çəkirsinizsə bütün yazıları kopyalayıb burda yazın... Bəlkə kömək edə bildim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 T A M A M ! Görünən avatar Əminin nəvəsi Ö M Ə R dir.... Artıq 3 ildir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Musa əmi, Allah saxlasın nəvənizi, ancaq çox üzr istəyirəm, hörmətsizlik kimi anlaşılmasın, mən sizdən bunu istəmədim axı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.