Jump to content
Forum Windows-az.com

Office Tab -a kod

azeyneddin

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

Maksim, mən torrentlə yükləyə bilmədim. Belə ki, mən nootbuk içlədirəm, torentdə OK etmə yeri monitordan çıxır, yəni aşağı düşür. Torenti silib yenisini yüklədim. Yenə elə oldu.. Nə isə bu da belə. Deyim ki, mənim yaşim çoxdur, Taba öyrəşmişdim. Deyirlər ki. Offis 2010-u disklərdən yükləyim, orada Tab özü aktivasiya olur...

Bir də onu öyrənmək istəyirəm ki, mən Office 2013-ü yükləmək istəyirəm. Məlumatın varsa, yazmağınızı xahiş edirəm...

Office 2013 haqda kim məlumat versə sağ olsun...... imza 55 yaşlı MUSA!

Məni bu sayta ilk dəfə Kamran dəvət etmişdi, yeri gəlmişkən ona da SALAMım var....

Çox üzr istəyirəm sizdən, sizi yaxşı tanımırdım... lazımdırsa burdan torrent proqramının quraşdırılması faylların yükləmə qaydasına baxa bilərsiniz...

İndi sizə şəxsi mesaj yazacam... öz işlətdiyim office 2013 yükləməkdə sizə kömək edəcəyəm... ancaq qeyd edim ki, sizin dediyiniz tab funksiyası adi office proqramında olmur... office (2007-2010) enterprise-da olur... yəqin ki, 2013-də də bu cürdür...

Mövzu başlığına uyğun deyil amma sualınıza cavab olaraq deyə bilərəm ki, office 2010 ilə 2013 arasında çox böyük fərq yoxdur... bəzi əlavə funksiyalar var və XP sistemində işləmir. Əgər 2010-da rahat işləyə bilirsinizsə 2013 işlətmək çətin olmayacaq sizin üçün...

MAKSIM, Mən rayonda yaşayıram, net yoxdur, datakartla işləyirəm, o da çox zəifdir, ona görədə əziyyət çəkməyin...

Mən Wind. 8-lə işləyirəm, yeniləri tətbiq etməkdə istəyirəm ki, mən də görüm yenilikləri.. İşdə bu qədər, Hamınızdan razıyam.........

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...