Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 20 Nisan 2013 Hamiya Salam.bir dene persanalni kampyuter goturubler temire her birweyi iwleyir amma ekran acilmir rami deyiwdim blok pitanyani deyidim prasessoru deyiwdim yene ekrana tok getmedi bu neden ola biler ?( menim fikrimce ana plata deyiwmelidir ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Ola bilerki Monitor yanib ve ya monitora gelen sunurda problemde olsun deqiq yoxla Birdə mövzunu düzgün yerə aç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 yox ay brat manitor bawqa manitordu ele wunurda hemcinin amma ekran acilmir.movzunu harda acim bawa duwmedim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Movzunu bax bura kocurdmusem sen acmisdin proqram xetalarina bu proqramliq deyil men kocurdum ORDAN-BURDAN / DİGƏR BÖLMƏLƏRə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 heee hec ona fikir vermememiwem sorry...neyse bu biryana ))) pc - neyleyim ?)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Video kartani yoxlamisan ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 VIDEO KARTINI YOXLAMISAN DEYENDEKI VIDEO KARTINI CIXARTIB PRAMOY QOWMUWAM YENE ACILMAYIB Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Ayrı bir ekran yoxla onda açılsa onda ekranda problem var yenə açılmasa deməli nəsə prosessorda var. Ayrı şunurlada yoxla.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 AY BRAT HER WEYI YOXLAMIWAM EKRANIN WUNURUNACAN YOXLAMIWAM ICINDEKI PROSESSORACAN YOXLAMIWAM EKRAN ACILMIR MEN BILEN ANA PLATADI GOREK TEZE PLATA ALIM BIDENE Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 ... belə başa düşdüm ki,ekrana heç yazı da gəlmir... ... və birbaşa qoşmusan o deməkdir ki, ana platanın üzərində 64 mb olan zavodskoy vga yerinə qoşmusan ....yenə də işləmir.... ... əgər belədirsə başqa vga ilə yoxla...çünki elə olur ki,ana platadakı vga xarab olandan sonar nvidea və s. kimi sonradan alınma vga qoyurlar....və kompyuterdə bu vga da indi xarab ola bilər... ...belə də edə bilərsən...bunu vga-sını digər kompyuterdə yoxla....çünki vga yox,onun keçən yeri xarab ola bilər...ana platada otran yeri.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Canbrat her cure ypxlamiwam dediyin vse variyantlari prob elemiwem kohne hamam kohne tas bir yazida gelmir ekranaki bilek derdini Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 ... sən başqa videokart (üstündə olmayan və özününkü olmayan başqa videokart) taxıb yoxlamısansa, onda ana platada problem var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.