Elbəy Konu tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 21 Nisan 2013 Bir az əvvəl istədim photoshop cs5-i silim Your uninstaller proqrami ilə sildim sonra baxdim ki adobe-un proqramları hamısı silinib. After effects və bu proqramın əlavələri Bridge və.s silinib Daha əvvəl belə problem olmayıb səbəb nə ola bilər? Program files papkasında adobe üçün heç nə qalmıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 ... Uninstall Tool-dan istifadə elə ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 link zehmet olmasa tapdim teshekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 ... mən işlətdiyim... http://www.share.az/rqkylf6rwbjf/Uninstall_Tool.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 bu proqram after effecti gosterir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 ...halal xoşun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 patch eledim amma qeydiyyatsiz di buna acar yazmaq da lazimdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 ... patch elədinsə aktivasiya olur vəssəlam ...daha heç nə lazım deyil... ... qeydiyyat istəyir bəyəm ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 hə istəyir İndi oldu patch elemişəm dll faylı düşüb rar arxivə düzəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 elbeg silindikdən sonra qısa müddət ərzində sistemi backup etsəydiniz bütün silinən proqramlar geri qayıdacaqdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Your Uninstaller istifadə etməyin.Silmək istədiyiniz proqramla yanaşı 1 neçə proqramıda silir.Daha məsləhətlisi Revo Uninstaller-di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 xarqo windows-un ozu ile? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 hə - əgər proqram silinməkdən əvvəl sistem backup götürübsə olar restore.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.