VSL94 Konu tarihi: 23 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 23 Nisan 2013 Subway-Surfers-for-iPad-1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 qaqam bu oyun ucun qizil citi bilirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 Alxan mən bilirəm cheat engine ilə kompda bilirəm.Telefonçunda var amma telefon root olunmalıdı.Bir dəq. gözlə işlətmə qaydasını çəkib qoyuram bura. Video Qaqaş mən orda 30qızıldan sonra ölürəm sən ölməsəndə olar mən təsadüfən öldüm.Və hansı miqdarda qızılda axtrış etməyivində fərqi yoxdu amma ilk axtarış 30+ qızıldan sonra digərləri 45+,70+ ola bilər.MƏndə ikinci axtarışdan sonra 1 dənə göstərdi qirağda sizdə ola bilər 3-4cü axtarışda orda bidənə ola bilər.Qalanını isə videoda qeyd etmişən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 men bu oyunu ipad-a da yazmisam,galaxy-ede..cox maraqli oyundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 qaqaw pc versiyada citi bilirem ve elemisem hemde men bu oyunu BLueStuckk vasitesile komp-da android kimi oynayiram.. isdeyremki orda citi edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 alxan-rda mümkün ola bilər.Bayaqda qeyd etdiyim kimi google-de axtar tel üçün çiti.Programın adı yadımdan çıxıb yoxsa deyərdim. Root olunmuş telefonlarda işləyir o program.Amma kompda inanmıramki açsın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 bunun pc versiyasi da var? linki eger varsa,qoyardizda bir zehmet) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Bluestacks-la android versiyasin oynamaq olur.. yene de teshekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Qaqaş torrentino saytında axtarış ver bir neçə dənə 2-3 dənə var.Onlardan 1i işləyir hazırda vaxtım yoxdu link qoymağa.Tapa bilməsən sabah qoyacam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.