Guest SaDe_NiCk Konu tarihi: 23 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 23 Nisan 2013 Salam men godaddy.com saytinda domen qeyd etmek isteyirem mende acsesbankin visa elecron karti var ( stipendiya cixarmag ucun almisdim karti ) indi onunla qeyd ede bilerem domen? etmek olarsa nese bir zibil cixmaz? pul vahidi azn di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 o visa kartdan mendede var access-in stependiya akrti.univer verib.ve onunla dediyin emeliyyati yox,ama cox wey elirem.sen dediyivi yoxlamamiwam.her halda alinacaq.istirsen get 10 azn ver kart acdir yada univer versin bunun hec bir ferqi yoxdu kart kartdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 qaqa cox sagol fikirlerine gore her hala godaddy.com da sinayan varsa yazsin nese zibili cixmirki? hesabda pul azn lede ne qeder pul cixir ve .s qaqa birde orda kartin adini isteyir kartin adi nece gedir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 Bəzən olur ki saytlar Plasktik kartları götürmür. Bunun üçün paypal.com-da qeydiyyatdan keçib sistemin vasitəsi ilə ödənişləri etmək mümkündür. o cümlədən bildiyimə görə goddady-da da elə problemim çıxmışdı. Dediyim kimi etdim. Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 paypalda qeyd oldum qaqa orada nece edirsen pul yatirirsan? biedeki 4$ nece azn edir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.