saka-muka Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2011 rus serveri uje citlerden temizlenib hec kim cit qosa bilmir forst guclenib)) uje turke marag azalib)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKINECH Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2011 Hamiya Salamlar...Hamivizin RAMAZAN Bayramini Tebrik Edirem ALLAH Orucuvuzu Qebul Elesin Mende Icinde.. Siz Klani Acdiniz?Eger Acmasinizsa Mende Gelerem No Problem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2011 gel klan:SaKa**MuKa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKINECH Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2011 Salam Men Hele Senin Klanindayamda Amma baxdim Klaniva Coox Zeyifdi Saka-Muka Salam Men Hele Senin Klanindayamda Amma baxdim Klaniva Coox Zeyifdi Saka-Muka Salam Men Hele Senin Klanindayamda Amma baxdim Klaniva Coox Zeyifdi Saka-Muka Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_HACKER_ Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2011 Eslinde pb klaninda xəət var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKINECH Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 Salamlar Burda Pb Satan Var?RUS Serverinde 1Qizil kristaldan Yuxari Satan Olsa Bu Maile Yazsin ******* Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd Mesaj tarihi: 30 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2011 Salam Uzr istiyirem adminlerde Movzudan KenaraCixiram Mende Point Blanka Girende Atir Bilmirsiz Neden Ola Biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 30 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2011 BAKINECH Forumda e-mail yazmaq qadağandır. EDD Forumda axtarış et olmalıdır beləbir mövzu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 31 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2011 VX danda ola biler anti-virusdanda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.