Кавказский Парень Konu tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 24 Nisan 2013 Oyuna 3-4 mawin elave eliyirem.girirem 5 dg sururem oyunnan atib fatal error verir.bezdim uje oyunu silib yazmagdan.komeyliy eliyin zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Oyunu hardan yazmisan diskden? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Sen mene link vermiwdin repack versiya.odu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 notepadda (blaknotda) yeni sənədə bunları yaz: -norestriction -nememrestrict sonra adini commandline.txt qoyub saxranit ele.Gta 4 ün papqasına at.Nəsə sual gəlsə qəbul elə. QEYD: Gta 4 ün papqasında commandline faylı olur.Əvvəlcə həmin faylı başqa yerə kopyalayıb saxla ki sonra problem olsa düzəldə biləsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Dediyivi eledim.ama gta iv papkasinda hemin fayl yoxidi duzeltdim birbawa atdim ora.indi atmiyacag oyunnan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Donmanın birdə Fatal errorun qarşısını almaq üçündü.Yoxla gör Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Qaqa alinmadi:/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Salamlar...Qaqasdar Xais Edirem Kim GTA IV kocure bilir internetden??link vererdizde xaiw edirem.GTA lV nece defe kocurmmusem ancaq errorlar verir mene komek edinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Securom Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 twk qaqa.men diskin alib uje kocurmusem....o qaldiki error vermesine yeqin masindandi.masin duz yigilmiyib.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.