Axellis Konu tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 24 Nisan 2013 Salam Eziz Windows-az Lilar.Necesiz? Men demek olar ki 2 aydi sayta giris ede bilmirem...Sebeb Derslerimde zeyiflediyim ucun Kompyutere ara vermek oldu....Amma Bu o demek deyil ki sayti izlemirdim.Telefon Ile Gunde 1 defe sayta bas cekirdim.Saytda Qeseng Deyisiklikler Olub...... Bezi Eziz Qardaslar Status Aliblar.Onlari URekden Tebrik Edirem...Daha Yuksek Rutbeler Arzu Edirem...Isti Isti Tebrik Etmek Isterdim Amma Sayta Giris Ede Bilmirdim... Eslinde Bu Movzuyu Acmaqda Meqsedim Istifadeciler Ve Adminlerin Sayti Terk Etmediyimi Gostermekdir..Yeniden Statusuma Layiq Olacaq Qeder Feal Olacam...Elimden Geleni Edecem Yeniden Sizlerle Olmaq Cox Sevindiricidir...... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 çox sağ ol lap yaxşı yenidən bizimləsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Axellis qaqaş səni yenidən aramızda görməkdə sevincdi.Yeni status məndə almışam təbrikivə görə çox sağol.Və yenidən uğurlarına davam etməyi arzulayıram.Hadi iş başına Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 xosh geldin mende gire bilmirem allah qoysa veten borcumu odedikden sora sizinle olacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Cox Sagolun... Tebriklerinize Gore... Insallah... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 said-Qaqaş əsgərlikdəsən :?.İNŞALLAH sağ salamat qayıdasan və eləcə bütün əsgərlər.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 ...Axellis , yenidən aramızda olmağına sevindim ...elə fikirləşirdim ki,buna nə oldu...səssiz-səmrsiz birdən-birə yoxa çıxdı ... ...mənə elə gəlir ki,tezliklə statusun qayıdar...çünki saytda elədiklərin göz qabağındadır... ...yeni fəaliyyətində uğurlar... ...said , səni də səbirsizliklə aramızda gözləyirik... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Kamran Sagol Qardas...Insallah...Evvelki Kimi Yeniden Aktiv Olacam Ve Sizinle Birlikde Foruma Nezaret Edecik.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 said inşallah sağ salamat qayıdarsan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 cox yaxşı yenidən bizimləsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Axellis, hamı kimi mən də sənin sayta geri dönüşünə sevindim... İnşallah yeni-yeni uğurlara addımlamaq arzusu ilə mən də səni yenidən bizlərlə olduğuna görə təbrik edirəm... Said, İnşallah sən də sağ salamat aramıza geri qayıdarsan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Yenidən Aramıza Xoş Gəldin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 salam ) xosh gelmisen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 xow gorduk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Nicat Xoş gəlmisəm qardaş statusunun bərpası üçün əlimdən gələni edəcəm narahat olma Said sağ salamat qaraş gözləyirik İNŞALLAH yenidən bizimlə olacaqsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Əlbəətdəki bütün xoş sözlərə qoşulub mən də sizi geri qayıtmağınız münasibəti ilə təbrik edirəm. Təbrikə görə də çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Xoş Gəldin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.