Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 24 Nisan 2013 Evvela salam dostlar !...mene bir proqram vacib lazimdir 100 % isleyen olsun . demeli bele basqasinin kampyuterini izlemek isteyirem misalcun menim bir noodbukum var bir persanalnim bu nodbuku verirem basqasina iwledmeye amma onda neler etdiyi bilmek ucun oz persanalnimde serbes izleyirem hansi saytlara daxil olur hansi proqramlardan istifade edir karoci onun ekranini gormek isteyirem her nodbuku acdigda proqram aftomatik aktiv olsun ve men hacan istedim o nookduku izleye bilim xais edirem bele bir proqram varsa lap deyeri pulluda olsa burusun desin ...evvelceden tessekkurler ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 İcazəsiz (həmin istifadəçinin xəbəri olmadan) kiminsə kompyuterinə girə bilmərsən.Ancaq Team Viewer proqrami var.Hemin istifadeci bu proqrami yukleyir sene parol verir.sende proqramda hemin parolu yazib hemin istifadecinin komputerine daxil olursan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 qaqawim o proqrami bilirem amma men isteyiremki ele bir proqram kimi olsun amma bir defe porol ve yaxudda id yazim i vso Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Və + qaqaşın dediyinə əlavə edim.Belə edə bilərsən camtasia,bandicam, və s.. ekranı çəkən programları qoya bilərsən aldıqdan sonra nələr etdiyinə bax.Amma söndürüb yandıranda avtomatik işə düşsün.Sən uje hələ icad olunmayan bişey istədin...Bəlkədə var Hackerlerin əlində yəni bizim kimi sadə insanlarda olası program deil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 camtasia,bandicam bu proqramlarda team kimidir yoxsa ??mene lazim deyil men o kampyuteri idare edim mene lazimdiki ne etdiyi bilim izleyim i vso Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Kelogger proqramlarindan istifade ede bilersen.Proqramı qoşursan iconu heç görsənmir.Və proqram müəyyən olunmuş vaxtlarda digər istifadəçinin kompyuterdən şəkillər çəkərək senin kompyuterinə göndərir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Red Demon-qaqaşımın fikri daha ağla yatıcı bir fikirdir.Mən deyən programlar ekranı video kimi çəkir....Aldıqdan sonra videonu saxranit ele bax.Amma kompdan biraz bilən adamdısa diqqətlidisə biləcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 o proqramda ozun istediyin vaxt basirsan wekiller cekir yoxsa nece qaqaw ? siz dediyiniz proqramlari her defe kampyuter acilanda aktiv elemek lazim gelir yoxsa ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 vaxt qurursan meselen her 10 deq den bir .Proqram ekrandan sekiller cekib senin e-mailine gonderir.Proqram avtomatik her defe ozu aktiv olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2013 o proqram 100 % iwleyir brat ?sagole eladuye o proqramin adi nedir ?eger adini desen mende yputubda axtariw verib qurawdirmasini tapa bilerem >?yeni cetin birwey deyil ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 proqramin adi keyloggerdi.keyloggerler coxdu.award keylogger,best keylogger ve s.bu videoya bax gor alinir.Youtuba keylogger yaz axtaris ver.Keyloggerleri burdan yukleye bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 choxsagol brat alinsa senun wirinlikin mende ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyb3r Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Alinsa Brat menede lazimdi zehmet olmasa menede xeber edersiz . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 yox brat alinmadi yeni kolleger proqrami axtariram iwleyen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 hidetools parental control Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2013 bu nedir qaqaw ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Teymur, salam... yuxarıda sahin666 nikli qardaş proqram adı dedi... Hidetools parental Control... mən bu proqramı işlətmişəm... bu proqramla başqa kompüterdən istədiyin kompüteri idarə edə bilməzsən... Proqramın iş prinsipi belədir... Kompüterin yandırılma və söndürülmə vaxtını qeyd etmək, təyin edəcəyin vaxta uyğun - məsələn hər 1 dəqiqənin sonunda ekranın şəklini çəkmək (ən qısa vaxt kimi 1 dəqiqə seçmək mümkündür), saytları qeyt etmək... Əgər ehtiyac varsa buyur yüklə... Hidetools.Parental.Control Qeyd: proqramı yükləyən vaxt antivirus varsa söndür... antivirus rar faylın içindəki crack faylı virus kimi görə bilər... Uğurlar!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Maksim_252 , salam brat . mene bir wey qaranliq qaldi bu proqramnan fayl duzeldim istediyim kampyutere gondereceyemki bu proqram aktiv olsun yoxsa nece >?ozude proqrami bir defe aktiv eledim o kampyuterde her yanib sondurende aktiv elemek lazimdir yoxsa bir defe eledim besdir ? onuda qeyd edib ... eger her hansi bir kampyutere bu proqramdaki duzeltdiyim fayli gondermek ucun ondada antivirus sonuk veziyyetde olmaidir ?... bu proqramin qurawdirilmasini video linkini atsaz lap wad olaram choxsagolun minnetdaram... o proqrami yukledim qardaw amma menden lisenziya istedi ... bunun lisenziya kodunu neyleye bilerem ? lisenziya kod tapib aktiv eledim amma proqramin ozunu nece iwledim onu helede tapmamiwam baxiram proqrama ela prqramdi asantdi choxsagolun amma e-mail e bu dannileri gonderseydi lap ela olardi tesuflerki e-maile gondermir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Teymur, bir daha salam... Əvvəla gec yazdığıma görə bağışla... indi isə suallarına cavab verirəm: 1) bu proqramnan fayl duzeldim istediyim kampyutere gondereceyemki bu proqram aktiv olsun yoxsa nece >?ozude proqrami bir defe aktiv eledim o kampyuterde her yanib sondurende aktiv elemek lazimdir yoxsa bir defe eledim besdir ? bu sualına cavab olaraq deyə bilərəm ki, bu sadəcə olaraq proqramdır, hər hansı bir fayl hazırlamağa ehtiyac yoxdur. sadəcə istədiyin kompüterə quraşdırmaq kifayətdir ki, bundan əvvəl yazdığım yazıdakı funksiyaları yerinə yetirsin və bir dəfə aktiv etmək kifayətdir... Bir də ki, proqramın ikonu ekrana düşmür... Puskdan proqramın ikonunu ekranda və yaxud D diskində bir papkaya at ki, sonra proqramı aça biləsən... 2) eger her hansi bir kampyutere bu proqramdaki duzeltdiyim fayli gondermek ucun ondada antivirus sonuk veziyyetde olmaidir ? Antivirusdan asılı olaraq bunu edə və etməyə bilərsən... Məsələn: Mən hal hazırda bitdefender antivirusu işlədirəm... istənilən bir proqramı crack ilə birlikdə yükləyəndə əvvəlcə antivirusu söndürməli oluram... Əks halda antivirus crack faylı silir... bir sözlə bu antivirusdan asılıdır... Mən hər ehtimalla antivirusu söndürməyi dedim ki, söndürməsən ola bilər crack-i silsin... 3) bu proqramin qurawdirilmasini video linkini atsaz lap wad olaram choxsagolun minnetdaram... proqramı quraşdırmaq çox asandır... başqa proqramları necə quraşdırırsansa bunu da o formada quraşdırırsan... 4) o proqrami yukledim qardaw amma menden lisenziya istedi ... bunun lisenziya kodunu neyleye bilerem ? rar faylın içində crack adlı qovluq (papka) var... o qovluğu aç və onun içindəki crack-i aç... ordakı lisenziya kodlarından istifadə edə bilərsən... 5) baxiram proqrama ela prqramdi asantdi choxsagolun amma e-mail e bu dannileri gonderseydi lap ela olardi tesuflerki e-maile gondermir... proqramı bəyəndiyinə sevindim... e-mail-ə gondərmək funksiyası bu proqramda var amma sözün düzü işlətməmişəm... deyə bilmərəm işləyir ya yox... Qeyd: bu proqrama kod qoya bilərsən və proqramda qısa düymələrdən də isdifadə edə bilərsən... Məs: ctrl+t... bunu edəndə proqram açılır və kodu yazıb proqramı tam açırsan... Ümid edirəm suallarına cavab verə bildim... Uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Maksim...Choxsagol qardawim allah razi olsun eziyyet cekdin proqram superdir soz ola bilmez amma mene yararsizdir cunki men elebir proqram isteyiremki o bu proqramdaki - kimi rusca desek dannileri proqramin icine yox mess e-maile gondersin amma tessufler olsunki bu proqram e-maile gondermir yalniz proqramin icine saxranit olunur melumatlar mess e-maile gonderen proqram olsa lap wad olaram bele bir proqram varsa onun adini qeyd etmenizi xais edirem . eziiyete gore choxsagolun halal eleyin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 e-mail məsələsini bir az əvvəl mən də yoxladım... alınmadı... heyf, başqa proqram bilmirəm... Halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 balwoy sbosiba... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Buyur, xoşdur... I am pleasure... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.