TΛNNΞЯ Konu tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 26 Nisan 2013 Salamlar komp dünən başıma oyun açdı nəsə problemli iş idi axı düzəltdim ama belə bir şey gəldi bunu necə ləğv edim qeyd edimki belə şeylə birinci dəfədirki qarşılaşıram deyə həlli yolunu foruma yazmağda gördüm kompyuter Hp 4510s ProBook noutbukdur 2013-04-26-396.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Salam... bu səhifə əksər hallarda kompüterə gələn elektrikin birdən-birə kəsilməsindən sonra açılır... ola bilər ki yandıran düyməni basıb saxlamısan və yaxud nəsə başqa bir elektrikin kəsilməsi səbəbilə bu səhifə açılıb... Əvvəlcə suallarım var... aşağıda saniyələr gedəndən sonra windows açılır, ya yox? yuxarıda windows 7 yazısının üzərində enter basanda windows açılır ya yox? Əgər hər iki halda açılırsa windows restrat edəndə bu səhifə yenidən açılır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Maksim Deməli belə 1. Hə Saniyələr keçəndən sonra Windows açılır 2. Windows 7 nin üzərinə ENTER vurandada açılır 3. Restart verəndədə bu səhifə gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Tanner, indi fikir verdim və başa düşdüm ki, sənin kompüterində 2 ədəd Əməliyyat Sistemi var... orda 1-ci yazının tərcüməsi belədir: Keçmiş versiya windows... bu səhifə hər dəfə restart verəndə açılmalıdır ki, sən hansı ƏS işlətmək istədiyini seçəsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 PC ni format edende C diskini silib yeniden yaratmisam axi nece ildir kompyuter proqramlasdiriram nece olur bu kohne qalir sistemde D diskinedeki yazmamisam axi bax bele bir yazi geldi 2013-04-26-397.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 mscofige daxil ol orada widows sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Sekil qoyarin incime mende bele bir sey olmayib deye maraglanmamisam gerek oyrenim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Tanner, sözün düzü bu cür problemlə qarşılaşmamışam... əgər PC olsaydı 90% əminliklə deyərdim ki, şunurlardan hansısa yeri boşalıb, bərkitmək lazımdır... (universitetdəki kompüterdə bu cür problemlə yaşamışam çünki)... bildiyimi dedim... gərək üzrlü hesab edəsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Maksim narahat olma ne uzuru aaaa Hacker dediyinin sekilini qoya bilersen ? o ekrani baglamisam ama 2 ci sistemi silmek isteyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Tanner, Qaqaş gör səndə kompyüterdə C diskində Windows.old papkası var?? Varsa əgər sil həmin papkanı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Yox yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 ...Azər , format edəndə 100 mb olan hissəni həmişə sil ... ...formatdan sonra özü yenidən yaranacaq...amma köhnəni silmək lazımdır ki,orda köhnə sistemin faylları olur deyə 2-ci system kimi yaddaşda qalır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Kamran demeli beledi mesele 100 MB olan yer itib yoxdu silirem C diskini yaziram yeniden alinmir indi yenede format verdimki belke duzeler ama duzelmedi ele kohne sistem yenede var o kohneye daxil olanda yuxarida 2 ci sekil gelir icinde sistem yoxdu am bes format zamani o 100 MB olan hani bes bunu bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 ... 100 mb olan yer format zamanı görünmür yoxsa , formatdan sonra həmin 100 mb olan hissəni disk kimi görmək istəyirsən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Bax basa salimda dunen kompu format etmek istedim sehv windows 7 qoymusam bilmeden islek olmayan gordum format getmir bir nece defe cehd etdim gordum alinmadi goturub XP SP3 original yazdim sade XP sonrada yeniden Win 7 ni atdim ora yene alinmadi goturub Windows XP 2010 Professional varimdi onunla format etdim osibka verdi hansiki o XP ni nece vaxt isletmisem usaglarada cox vaxt onu yaziram problemsizdir ele bildim yene HDD yanib zulumle yigmism icini birden Win 7 nin diskin uzerine baxdim gordum sehv diskdirki hacandi onunla ellesirem axtarib oz originalimi yazdim hansiki hemise onu isletmisem ama diskleri bolmeye gelende orda 100 MB olan yer vare silirik hemise onu gormedim nese C diskini silib format atdim oz Win 7 mle isledi format qutardi her sey normaldir ama restart verende bucur edir Parametrden baglamisam kohneni ama isteyiremki bu kohne silinsin birde biraz var yenede fomat atdimki gorek ne olur ama yenede o 100 MB olan hisse yox idiki silim onu yeni anlayacagin dunenden format atib isletdiyim sistem 100 MB olan hecmi ozude yaratmayib eger itibse o 100 MB olan hecm demeli onun icindedi nese zirzibil Pah ne az yazmisam birde baslasam yazmaga sabaha qutararam deqiq ))) onda getdik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Kamran, Azərin yazdığından belə başa düşürəm ki, format zamanı ümumiyyətlə 100 Mb disk yeri görünmür... Görünsə sənin yuxarıda yazdığın kimi həmin 100 Mb yeri silər... Köhnə izlər yaddaşda qalmaz... Mən belə başa düşdüm... gecikdim özü izah etdi artıq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Maksim Aysagol bax ele gorunmurki silim onu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 ...Füzuli düz başa düşmüsən ... ...Azər üçün başağrısı olsa da , bizimçün çox maraqlı problemdir... ...Azər , disklər bölünübsə (c və d və s. ) onları birləşdirib format elə ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Kamran bunu bilirem ama D diskimde daha ozuun baxda neler var onlarin daha ne qederde olmasa en lazimlilarin kocurmek ucun menim en azi 32 GB Flashkarta ehtiyacim var silsen ureyim partdayar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Azər, əgər D diski boş olsaydı mən belə bir məsləhət edərdim... HDD-i çıxart başqa kompüterə USB ilə qoş... adi USB format edilən yolla format et... sonra qaytar yerinə, işlətdiyin windows 7 sistemini yaz yoxla gör nə olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 HDD noutbukun icindedir menim noutbuk HP 4510s ProBook dur bir defe ele HDD yananda bunu alib icine qoyunca zulum cekmisem acilib baglanmsai biraz qelizdir birdeki D diskim 50 GN lazimli melumatlarla doludur en coxda GTA Azerbaijan Modification 2013 D diskinde saxlanilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 ... 100 mb qalsın bir yana , xp-də bəzən format zamanı bəzi system faylları d diskinə düşür... odur ki, 1 usb hdd tapıb müvəqqəti olaraq faylları ora köçürtmək lazımdır...və ya dostlarının birinin kompyuterinə... ... 2-ci variant c diskini orjinal xp sp2 ilə format elə ... problem həll olandan sonar windows 7 vur... disklərin partlarında problem olanda belə edirəm ... orjinal ingilis dilində sp2 format zamanı hdd-də çox şeyi qaydasına qoyur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Kamran bu D diskine xeter toxundurmazki ? birde meslehetli Sp2 vere bilersense link atda ama calis torrent olsun olmasa daha care nedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 ...Azər , d diski ilə bağlı heç 1 problem yarada bilməz...buna arxayın ol ... ...qaldı ki,sp2...internetdə çoxdur ... amma konkret necə olmasını bilmək olmur... ...məndə var...təxminən 600 mb ... istəyirsən gözlə upload edib göndərim ... ...onsuz da upload etmək istəyirəm...sadəcə vaxt olmur...çünki forumda bəzi userlərdə hdd problem var...istəyirəm ki,bu diski foruma qoyum...istifadə eləsinlər...hdd-da çox oşibkaları yığışdırır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2013 Suretin yaxsidirsa upload et at ele bura kime lazim olsa yonlendirerik bu movzuya Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.