VahidoV Konu tarihi: 27 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 27 Nisan 2013 Salam.Men bu oyunun day axtarmaqdan bezdim.Yukledim axri bu versiyasin.2.2.8 amma kengeri bolmesinden verilen kodu yaziram.Kengeriden alinan kodu yaziram bunu verir tercume edib tekrarlayiram yene bele olur.Программа не активирована. Для запуска программы используйте: Ярлык на рабочем столе "3D Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Onun içində təlimat olmalıdır ordakıları edirsən ardıcıllıqla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Heqiq?Dede men oyunu isledmisem.Dilide bilirem.Telimatliq deyil.Intenetede olan hal-hazirda 3 d inistruksiyalar 2 hefte olar ki yuklendikden sonra asibka veriur.Yaxsi deqiq isleyen notbook ucun torrent linki bilen var 2 gb yad Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Buna Buna Yuxarıdakı linklərə bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Eziyyet cekdin qaqas.Allah dayaginda dursun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 ALLAH razı olsun.Köməyiom dəydisə sevindim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.