Alxan Bayramov Konu tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Nisan 2013 Salamlar.... Pes 2014-dƏ Azərbaycan klubları isdəyirik deyə Change.Org-da səsvermə var... hamıdan xaiş edirəm ki səs versinlər bəlkə Konami Səsmizi eşitdi Səsverməyə Daxil ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Səs verdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Səs vermişəm ancaq inanmıram nəsə etsinlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Səs verdim.Məncə ancaq Neftçi olacaq Avrokubokda olduğu üçün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Mənədə elə Neftçi lazımdı qoysalar əla olar ama deyimki türklər patch düzəldir bizdə yığa bilərik ama Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Azeri Patch düzəldiblər budu.Ancaq yaxşı alınmayıb oyunçular oxşamır.Mod əlavə ediblər oyun lap korlanıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 bu Azeri Patch-in torrent versiyasi yoxdur?? ele butun partlari Share.az-a upload edibler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Torrenti ruslar yaradir bizdede yaradirlar ama ruslarda ozel baza olur torrentler silinmesin deye bizde torren etseler gerek ele bir arxivde saxlanilsinki torrentin yeri deyismesin v gerek eyni anda 15 nefer yuklesinki torrent suret yigib ise dussun yeni anlayacagin mumkun olan is deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Səs verdim, görək nolacağ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 442 nefer qalib goren 442 ses yigilar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 nece ses verirler ?qeydiyyatdan kecmelisen ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 yox sadece xanalari doldur sonra Sign bas fso Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 o yaziliba imza at orani ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 he qaqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 ses verdim qaqaw 100 neferecende fb adama yazdim paylawdim gorey ne olcey )duzdu fudbol heveskari deyilem amma yenede Azerbaycanin adina gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Məncə belə işlər boş vaxt itirir sadəcə.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 27 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2014 Salam.Mene bu oyunun torrent rus versiyasi full wekilde lazimdir.Birde ki oyun adice setup wekilinde olsun.Adi oyun kimi yuklenisde . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2014 VahidoV qardaş vaxtı 3 ayı keçmiş mövzulara rəy bildirmə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.