Jump to content
Forum Windows-az.com

Driverlər

elwen241

Recommended Posts

salam doslar mene butun kompyuter ve noutbuklara geden standart driverler toplusu lazimdi xai kimde varsa link vere biler? meselen mende driver pack salution driver toplusu var toshiba noutbukunu format etdim driver yazdim bluetooth iwdemedi ses cixmadi ekran qaraldi ancaq driverlerden sonra bawka hec bir problem yoxdu amma girib oz saytindan yukledim ele bir hal olmadi mumunse standart driverler toplusu imde varsa versin de xaiw edirem 1 cox saqoln komeye gore

Proqramlar telegramda

Aleykum salam... Teymur lazımı linki verdi... bəzən problem çıxardır ama ümumiyyətlə yaxşı driver paketidir... son versiyanı yüklə, çox güman ki, darda qoymaz səni... bir əlavəm var... bu proqramı diskə yazmadan da istifadə edə bilərsən... winrar proqramı ilə açmaqla və ya extract (извлеч) etməklə istifadə edə bilərsən...

Uğurlar!!!

Simmer, iki cür Driver Pack solution var...

1) DriverPack Solution 13 Lite

2) DriverPack Solution 13 build for DVD

1-ci 10 Mb-dır və işləməsi üçün internet lazımdır... 2-ci isə 4,4Gb-dır və torrentlə 1 dəfə yüklədikdən sonra internetsiz işlədə bilərsən...

istifadə qaydası isə çox sadədir... yuxarıda yazdığım yolla autorun.hta faylının üzərində 2 dəfə klik etmək lazımdır, bu zaman proqram açılır, çatışmayan və yeniləmə ahtiyacı olan driverləri göstərir... quraşdırma düyməsinin üzərində klik edib istədiyin driverləri quraşdıra bilərsən...

Mənim kompüterimdə bütün driverlər yerindədir, ona görə video hazırlaya bilməyəcəm... üzrlü hesab elə...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...