Faiq Əhədov Konu tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Mayıs 2013 Salam bu papka silinmir belə bir oşibka verir...bunu necə silmək olar?? .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 perezagruzka ver kompa sonra silinmelidi silinmese virus ola biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 qaqas virus deyende bu papka telin kartindan olan papkadi images papkasi.. Bezopasni rejimdede açdim perezagruzkada verdim yene silinmedi.. Birinci defedi bele bir problemle rastlasiram.. Bilmirem bunu nece duzeldim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 alinmirsa qaqa vostanavlenye ver kompyutere caliw telefondan papka weklinde yox indiden sonra icindeki weyleri gotur papkani yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 yox ele demirem bu papkani telden köçürtmüsdum kompyütere indide bu papkani silmek isteyende bele bir osibka verir.. Papkanin içinde sekil yoxdu bidene Backgrounds papkasi var onuda ayri-ayricaligda silirem alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 fiko-images papkasinin icinden fayllari basla bir bir silmeye. onda silinecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Hacker men axi yuxaridaki cavabda dedim axi images papkasinin icinde sekil zad yoxdu bir dene Backgrounds papkasi var oda bunun kimi osibka verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 unlocker nən yoxlamısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Faiq mendede bele hallar cox olur WIn 7 de ama silinmir caresi formatdir mende nece defe olubki mod etdiyim oyun olub test ucun papkaya izvelc etmisem her sey normal olub ama silinmiyib her yolun sinaqdan kecirtmisem caresi format olub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Red_demon, Yoxlayıram indi Unlocker-nən... Tanner, Qardaş məncə bunu formatsızda düzəltmək olar sadəcə biraz qurdalamaq lazımdı ki tapasan problemi həm belə bişeyə görədə format eləmək oda düz olmaz məncə... Məndə yadıma gəlir bir dəfədə belə bir şey olmuşdu onda papkanın yerini dəyişib sonra sildim alınmışdı ama onuda elədim indi oda alınmadı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Faiq bu papkalarnan 8 ildi vaxt keçirdirəm əgər silinmirsə antivirusla pakanı yoxla virus olsa ona görə silinmir mən nə qədər axtarmışam olmayıb içində faylları silə bilsən sil tək papka qalanda onu rahat silmək olur ama belə içində nəsə silinmirsə virus düşmə ehtimalı var Deyirsən telefonun papkasıdır telefonda virus ola bilər atdanar kompa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Hə qaqaşım bax onu düz deyirsən dünən telefonun kartını format eləmək üçün kartdakı faylları kompyuterə atdım sonrada kartı təmizliyib qurtarandan sonra həmin faylları yenidən karta köçütrdüm və bu zaman bir şəkil karta köçmürdü copy zamanı həmin şəkil gələndə donub qalırdı kompyüter sonrada pencərədə verirdi ki həmin şəkil köçürülmür məndə həmin şəkli sildim silindi ama papka silinmədi... Mənə marağlı qalan oduki həmin dediyim şəkil kompyuterində yaddaşında var onu copy elədim karta rahat köçdü... Red_Demon sən deyən programıda yoxladım deyir obyekt udalen ama silinmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Faiq hemin o sekil olubki onda virus ehtimali var ona gorede ya sil silinmirse format bele viruslar pc ni alt ust edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Belə baxanda PC-də bir problem yoxdu nə donma var nədə ilişmə sadəcə bu papkanın olması məni narahat eliyir... Həm məndə kompyuterdə antivirusda yoxdu antivirusu yazsam onla bunu silmək olar?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Antivirus yaz əgər virusdursa siləcək narahat olma qaldıki papka təzədirsə virusdursa elə srazı nəsə olmur pc yə bir müddət o öz işin görür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Boş papkadı qaqaş inanmiramki bu virus kimi tapila ama yenədə yazım görüm nə olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 belke papkanin adin deyisesen gorek onda siline biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Elə məndə indi onu prob eliyirdim ama yenə silinmədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 qaqam onda mence bir tolu qalir ki sistemi geri cekesen belke onda bir sey alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 papkanin adini deyismek olmur eger olsa idi silionerdide hemde Faiq hemin o papkada gizli fayllar var qaqas yeni her hansisa bir bos papkada gizli fayllar ola biler onlari gormek olmur elebele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Tanner adını dəyişmək olur dəyişdimdə ama yenə silinmədi... Gizli fayllarıda açdım Backgrounds papkasında belə bir papka gəldi skriti kimi bunuda silmək istəyirəm buda elənçinə... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Faiq yenede men deyendi virus var o papkada Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Tanner qardasim mende de bir problem cixdi forumda burada yazmisam forum imkan olsa baxin belke komek ede bildiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Ayda əgər virusdusa bu heç D diskindəki fayllar onda zay oldu hamisi... Mən belə bilsəydim antivirusu əvvəldən yazardım belə virus olanda yayılırda kompyuterə ondanda sonra virusu silmək çətin məsələdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Unlocker 1.7.1 Yüklə.. Çox Güman ki, Papka hansısa proseslə bağlıdır yəni proses açıq ola ola Silə bilmir... Unlocker-dən Udalit Seç silinməlidir yox əgər mən dediyim kimi proseslər olarsa Onları RazBlokirovat elə sora sil 2) Virus ola bilər.. 3) Explorer.exe Zədələnib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.