Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Alxan mən elə bayağları Unlockeri yazıb yoxladım silindi yazlr ama silinmir... Sən razblokirovat deyirsən onu necə edirlərki?? Birdə explorer.exe zədələnib bunu necə bərpa etmək olar?? Ama bunlar dəqiq deyildə gərək yoxlayasan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Razblokirovat-ı özün etmirsən.. Fayl Silinmədikdə Silinməməsinin Səbəbini göstərir.. səndə həmin prosesləri Bağlayıb silirsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Necede qaqas deyerdinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 qaqash orda oshibka kodun copyala googlede axtar ve yaxudda youtubede aydin sekilde basha salacaqlar seni gor bu alinr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 VusVus, Qaqaş həmin o programı yazdım ama trial versiya idi deyəsən indidə aktivator kodu istəyir bilmirəm nə yazım kod yerinə... Scan eləmişəm 267 problem tapıb sadəcə silmək istəyəndə kod istəyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ... cmd -da işləyə bilirsənsə ordan silə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Yox Kamran işləyə bilmirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ... bir azdan videodərslik hazırlayaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Ok... Gözlüyürəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 .... CMD-dan ekrandakı papka və papkanın içindəki faylları silmək ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Kamran sen orda ulduz qoyursan sonra ENTER vurursan ? men ENTER vururam alinmir axi bax 2013-05-02_230755.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Kamran təşəkkür video üçün... ama mən elədim bunu alınmadı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ...Azər ,hə... ulduz sonar enter... ...səndə test\\test hər ikisi nədir ?... iksi də papkadır,yoxsa 1-i fayldır... ...Faiq Əhədov , sən gizli papkaları aç...və bu papkanın içinə gir...axıra qədər...imkan varsa papkaların adını dəyiş.sadə rəqəm qoy...əgər alınırsa...və videoya çək...baxım və komanda yazım sənin üçün...yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 qaqaw vastanavleniya verdin sen? ver gor alinir? ama alinmalidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Kamran test qovlugunun icine bidenede test qovlugu acdim ana test qovluguna bidene txt fayl acdim ama nem ana testve ikinci testi yazmisam yeni test ana\\test 2 ci Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ...Azər ,səndə komanda düz yazılmayıb... users yerinə sers yazılıb... həmin yerə bax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 bumerlezgin, qaqaş vostanovleniya etmək olmadı çünki formatdan sonra qeyd eləməmişdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Kamran ferqi yoxdu buda esli 1.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Kamran BUYUR brat bax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 ...Azər , səndə WİNDOÜS SEVEN yəqin admin papkasıdır...və çox güman ki,adminstrator kimi girmisən... ....sən papkanın adını dəyiş...admin qoy...perezaqruska ver...əvvəlcə 1 papkanı silməyi toxla... videodakı kimi...tutaq ki, ali adında papka yarat...və rd Users\\admin\\Desktop\\ali\\ ilə sil... ...Faiq Əhədov , səndə fayl yoxdur...videonun ardını elə...yəni papkanı sil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Kamran məndə elə videoda papkanı göstərdimdə silməyi ama silinmir gördüyün kimi... Orda papkaların adı gg, ff, 11... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 ... Faiq Əhədov , videoya diqqətlə bax ... ... del ilə başlayan komanda faylları silmək üçündür... ...sonar mən papkaları ayrı komanda ilə silirəm... rd Users\\admin\\Desktop\\kamran\\ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 rd ilədə sildim brat bax yenə alınmadı... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 ... Faiq Əhədov , videoya bax... papka siləndə ulduz qoymursan... ...Kamran papkasının içində cavadov papkasını silmək üçün : C:\\>rd Users\\admin\\Desktop\\kamran\\cavadov\\ (enter basırsan) cavadov papkası silinir... ...Kamran papkasını silmək üçün : C:\\>rd Users\\admin\\Desktop\\kamran\\ (enter basırsan) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Qoymuşam axı Kamran sadəcə mən videoda sən dediyin kimi rd ilə eləməmişdim onuda sonradan düzəltdim ulduzuda qoyuram ama yenə eyni şey olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.