Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 ... Faiq Əhədov,TeamViewer 8 səndə yoxdursa saytda var...yüklə kodu göndər... ... Azər , papkanın içindəki .txt faylını silməyin 2-ci yolu : ...deyək ki,ekranda Kamran papkası və onun içərisində test.txt var... C:\\>del Users\\admin\\Desktop\\Kamran test.txt yazıb enter sonar y basıb enter vurursan...komandada nə yazıldığından asılı olmayaraq fayl silinir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Kamran alinmir duzu men bu yontemi bilmirdim ama senin dediyin kimide etdim alinmadi nese basin agritma cox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 ...Azər halal xoşun... ...pusk yerində cmd yazıb administrator kimi girib bir də yoxlaya bilərsən... ...aşağdakı videoda elədiyim kimi... ...daha doğrusu praqramist olduğuna görə sənin üçün maraqlı olar deyə məxsusi bir video hazırladım....papka içərisində .txt yaradıb ora söz yazmaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Kamran cox sagol videonu yukledim atdim arxive elimde derslik hazirlayiram deye yoxlamadim ama InshALLAH yoxlayib nese yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 ...Azər ,halal xoşun...alınar inşALLAH... ...Faiq Əhədov , dünən sənin kompyuterinə girib baxdım....unlocker silir...amma papka yenə qalır...bu o deməkdir ki,virusdur...unlocker siləndə virus kopyalanır və proqram kopyanı silir... ...antivirus yaz.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Kamran Cavadov, Mən elə bu problem olan kimi kompyüterə antivirus yazdım Norton İnternet Security yazan kimidə scan elədim ama bu yenə silinmədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 ...Faiq Əhədov , antivirusu update elə...sonra safe mode rejimində polnı scan ver... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 kompyuteri prezaqruzka ver onda olacaq mende de olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Yunis, Perezagruzkalıq deyil qaqaş... Kamran, Bu dediyinidə yoxlayacam görüm nə olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Həmin proqramı crackla birlikdə burdan yükləyə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 RΣD DΣMθN, Salam qaqaş... Mən bu programı indi nə hardasa 10 gün olar ki bu programı tapıb yazdım scan elədim ama yenə bir xeyri olmadı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.