busuper Konu tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Mayıs 2013 Salam dostlar bir cetinliye dusmusem mumkunse bilen komek etsin. Demek sekle baxin sekilde gorsduyunuz kimi XP- de bolmeler yerindeki SERVIS bolmesindeki diger yerler yoxdur itib ve bununla beraber de D diskinde mumum fayllar saxladigim papka da itib, cox xaish edirem mumkunse bilen varsa tecili komek etsin bu neden olar ? xatirladim ki bu gun bele sey bas verdi, daha dogrusu bu gun her sey normal isi amma sonradan bu problem oldu ve bu gun demek olar ki internetden hec bir fayl dayuklememisem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Sende Parametri Papok bolumu itib elemi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 he qaqam ele o itib yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Sistemi geri qaytar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 1. Panel Upravleniyadan daxil olub henin bolmeye gede bilersen 2. Sistemi geri ceke bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Panel Upravleniyadan HARADAN EDILIR O Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Mende XP deyil olsa idi basa salardim Puska gir orda arasdir biraz 2 ildir XP isletmirem deqiq deye bilmeyecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Panel Upravleniyanin yerin bilirem onu acmisam amma o servis yerinde dediyim silinen yere haradan girilir Panel Upravleniyadan, onu sorusuram eh bezdim sistem de geri cekilmir mende moy kompyuterde svoystvo yerinde vossonovleniya sistema yerine de baxdim ki birden qus qoyulmus olar amma qus da yoxdu bir qardas proqram dedi ki yukleyim onunla sistem geri cekiler amma o da komek etmedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Ən yaxşısı sistemi geri cek bugün olubsa duzələr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mesele ondadi ki sistem de geri cekilmir de)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Gerek qus qoyardin ora sen ver format canin qutarsin )))))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 format da zirilti isdi ham diskim yoxdu hem de internetden yuklesem de sora tuklediyimi saxlamaga disk ya usb filan yoxdu gorum indi de qus qoyum gor ne gosterir)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Indi qus qoydugun indiden sayilacag kecmisi qaytarmayacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 day onda qusu niye qoyuram ki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ... pusk-vıpolnit-regedit yazıb enter vur... HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Polic ies\\Explorer gəlirsən....Explorer üzərində sol basırsan...sağ tərəfdəki hissədə fayllar görünür... ...NoFolderOptions faylı tapıb üzərində 2 dəfə klik edirsən...və göstəricini 0 yazırsan... ...perezaqruska verirsən... ...NoFolderOptions olmazsa,deyərsən...onu yaratmağı başa salaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ok qaqam onda edim yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ... elə indidən yazım... ...əgər NoFolderOptions faylı olmazsa, sağ tərəfdə mausun sağını basırsan...sozdat menyusuna gəlib DWORD faylı yaradırsan...adını NoFolderOptions qoyursan... göstəricisini 0 edib perezaqruska verirsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 menim dusduyum ishe bax ay qardas vpolnit yerinden yaziram regedit acmir msconfig de yazdim onu da acmir demek regedit yaziram vururam acmaq isteyende sekilde gorsenen asagidakin gosterir REDACTOR REESTRA olan i gosterir xatirlasim ki onu bayaq forumda sistemi geri cekmek ucun bu proqrami demisdiler ki yukleyim onunla sistem geri cekilecek amma o da kimek etmedi ve indi de sil e de bilmirm onu silmye yer yoxdu kamran qaqam o regedit yerine basqa hansisa udulla girmek olar ki senin dediyine baxim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ...dispetçer ustroystva da açılmırsa, virus... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 senden yuxarida sekil qoydum bax, virus olsa nece silim mende not32 di amma aktivasiya lazimdi acar isteyir mumkunse yeni bir antivirus varsa de yukleyim gorek ne gosterir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ...ctrl+shift+esc basırsan... ...açılan pəncərədə fayl bölməsinə girib novaya zadaçaya gəlirsən...ora regedit yazıb ok vurursan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 sen canin seni de yoruram bagisla day yene alinmadi mende ele musk yerinden de vpolinte girib regedit yazmaq olur onu yaziram amma regedit sehifesi acilmir evezinde bayaq bir proqram yuklemisdim o proqrami gosterir hemin proqramu forumda bu unvandan demisdiler My Webpage indi vpolnitde regedit yazanda o proqrami gosterir ve hec o da ekranda gorsenmir asagida pusk menu olan cergede adin gosterir REDACTOR REESTARA o proqrami da silmeye yeri yoxdu basqa care yoxdusa gor varsa lap 15 gunluk filan olan yaxsi bir antivirus unvani de yukleyim skan edim gorek axiri ne olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ...moy kompyuteri üzərində sağı basıb upravleniyaya girə bilirsənmi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 he qaqam girirem indice saytdan bu proqrami Kaspersky Virus Removal Tool yuklemek istedim ki kompu temizlesin, aglin ne kesir yaxsi proqramidi sence? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ... götürdüyün proqram da olar... ...alınmazsa, Norton internet security 2013 ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.