busuper Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ok qaqam goresn bu sistem niye geri cekilmir onun basqa hansi yolu ola biler ki geri cekim bezdim tamam antivirus da isaresi dusub asagi amma ekranda gelmir i baslayim skana ozum de bezdim millet de Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 vpolnit bölməsinə gir orda restore yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 qaqam yazdim papka acildi sonra ne edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 hemin papkada rstrui sözünü tap üzərinə vur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 qaqam o sistemi gei cekmek ucun idi amma men defelerle etmisem sistem geri cekilmetim prosses gedim komp perezaqruzka olub sonda yazir ki sistemin geri cekilmesi mumkun deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 məndə sistemi geri çəkmək üçün deyirdim yuxardaakı qeydlərə baxdım ola bilsin səndə C diski açiq deyil sistemi geri çəkmək üçün ona görə alınmır deməli belə qoyduqun şəkildə vid vur sonra panel unstrementovdan nastroykanı seç sonra sol tərəfdən istəlinə bölməni seçib dobaviti vurursan və secdiyin bütün komandalr paneldə öz əksini tapacaq buyur bu da video derslik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 qaqam zehmetin ucun minnetdaram amma demek dediyin alindi yeni ki svoystvo papka dusdu ora amma islemedi ne qeder vururam usune acilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.