sahin666 Konu tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Mayıs 2013 Bu gün format etdim.Sonra bəzi proqramları quraşdıranda yazdı ki,Adminstrator ilə giriş et.Şəkildə isə operanı quraşdırarkən gəldi.Adminstratoru necə açım. 2013-05-02_155638.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Proqramin setupunun ustunde sag duymeni bas Administraor yazisi goreceksen onunla acmalisan operani ancaq administratorlar acirsan basqacur error verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Bəs ümumiyyətlə adminstratoru necə düzəldə bilərəm?Yəni birdə elə olmasın.Həmişəki kimi format etdim.ama nədənsə belə oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Windows 7 de bu mumkun deyil qaqas ola biler evveller administrator cixmasin qasina ama mumkun deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Başa düşmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Yeni deyiremki Windows 7 de Administratoru baglamaq olmur bildiyim qederi ile Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 UAC-nı bağlamısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Mən bağlamaq istəmirəm açmaq istəyirəm.yəni bəzi proqramların setupunda deyirki adminstrator bağlıdır.ama sağ klik edib açanda alınır.Yəni deyirəm belə heç vaxt olmurdu məndə indi niyə bu baş verir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.