Elbəy Konu tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Mayıs 2013 Şəhid Murtəza Mütəhhiri yazdığı kitablardan axtarıram elektron formatda olsun kimdə varsa mənə lazəmdı, Doktor Əli Şəriətinin də kitabları olsa yaxşı olar. Əvvəlcədən təşəkkür (başda e-book səhvən yazılıb e-kitab yazacaqdım) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Basliqi redakte etdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Tenner sağol, kitabı tapdım sağolun maraqlı vədəyərlidi sizlərdə oxumaqınız məsləhətdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Deymez tapdigina sevindim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.