Yunis Abdulkerimov Konu tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Mayıs 2013 Salam! Men bir pulsuz sayt açmaq isteyirem ama heyif ki, onun üçün bi sayt bilmirem biz ve tk domeni ile quraşdıra bilirem.sayt.ws ve elecede bedava-sitem.com ve ucoz.org ni tanıyıram.Bedava sitemde ve elecede sayt.üs de imkanlar azdır ama ucozu bilmirem.Xahiş edirem bunu üçün bi sayt söyləyin Html le sayt yığmaq asandırmı? bunun üçün ne etmek lazımdır? Onun video dərsliyini taba bilmedim kömək edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Yunis 1. Movzunu iki defe niye acmisan ? 2. Duzgun bolmeni secmemisen 3. Movzu silinecekdir 4. Video derslik men hazirlamisam vaxt yoxdu deye upload etmemisem birde HTML asan is deyil gerek professional olasan pulsuz host veren saytlardan host al DLE scripti qur islet bizim saytda DLE dir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2013 tanner qardaş bağışla.Mövzunu açanda mövzunu yarat basdım.Ama bir şey olmadı foruma baxdım çıxmamışdı 1 defe de basdım sonra forumda çıxdı . Onda gördüm ki,bir mövzunu 2 defe açmışam. Bideki pulsuz saytı hansı saytlardan açmaq olar? sayt.ws le bedava-sitemin imkanları azdır.HTML le olmasa da olar. Bölmee gelince bölme ne seçimki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmzade Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Sizә bunun üçün bir neçә sayt verәcәm amma hamısı html üçün nәzәrdә tutulmayıb: www.wix.com.tr www.blogger.com www.jimdo.com.tr www.blogcu.com www.ucoz.com www.site.ws www.sayt.ws www.yola.com www.wow.com www.webs.com www.doodlekit.com www.imcreator.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 bmzade köhnə mövzulara şərh yazma.mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.