AliZairov Konu tarihi: 4 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 4 Mayıs 2013 Salam. Mən indi indi fikir verirəm bəzi saytlara daxil ola bilmirəm. Hosts faylınada baxmışam antivirusda 8 işlətdiyimdən üstünsə gələn anti-virusdu. Məsələn joy.az saxil oluram gah Сервер не найден gahda Время ожидания соединения истекло yazır. Bilmirəm niyə belədi. Başka saytlarda olur amma onlar xarici deyə adların fikir verməmişəm. Bu problemdi yoxsa sayt özü işləmir. Porvayder Connectdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2013 Mənim kompumdada belə bir problem olurdu. Bu sayta daxil ola bilmirdim. Hətta elə bildim mənim İp adresimi sayt rəhbəri bağlayıb. Başqa kompdan yoxladım işlədi. Bir neçə dəfə sayta daxil olmağa çalış. Mən belə etmişəm. Axırda açılıb Belədə ola bilərki sən lazımsız reklamların qarşısın almaq üçün proqram yazmısan oda bəzi saytlara qadağa qoyub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2013 Salam.Heç birini ilə girmirdi. Artıq şükür Allaha roblemi həll etdim. Setin seçimlərinə DNS yerinə 8.8.8.8 yazdım restart etdim düzəldi artıq joy.az daxil olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.