Hacker-8km Konu tarihi: 6 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 6 Mayıs 2013 salam. Hp Probook 4530 s notbuku ucun wifi drayveri lazimdir cox tecili (Windows 7-64bit) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Bax gor bu gedir? Alinmasa bunu yukle DriverPack Solution 13 build for DVD Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 salam qaqaş əgər tapdığın heç 1 driver oturmursa o oturmayan driveri sil driver pack paketini qoy tezeden yüklə alınacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 drayverpack paketini qoydum hemin rayver yoxdu. ona gore sizlere muraciet eledim (driverpack solution ile elemisem alinmir) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 qardaş mən dediyim kimi elə alınacaq hansıki driver açıq qalıb onu sil dispetcer ustroystvadan sonra driver paket diskini qoy təzədən hansıki driver yoxdu göstərəcək sənə yüklə alınacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Buyur bunada bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 hec biri islemedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 SamDriver Driver pack solution Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 driver genius, sam driver, driverpack solution-ile hamsini yoxlamisam hec biride wfi drayverini tapmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 bu yazdiyin driverlerin hamisi en guclu deriverlerdi bulardan tapmirsa .. Hp Oz Driver disk inden ancag yoxlaya bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 qardaş mende de eyni vəziyyət olmuşdu lenovo notbukla ta axtarmadığım yer qalmamişdi axirda götürdüm o oturmayan açıq qalan driveri sildim təzədən driver paketini qoydum yüklədim tapdi. yoxsa heş öz diskinden de tapa bilməzsən onu ta bu dəfə axrinci dəfə yazdim sənə 3cü dəfə dedim atalarda 3dən deyib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 bumerlezgin dediyi kimi et sil tezden yoxla belke alindi HP driver qeder gec tapilan deyil taparsan İNSALLAH --samsung olsa idi driver biraz prablemli olardi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 bumerlezgin-sen dediyin kimi eledim yene tapmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 onda o tapılmayan driveri söndür o tapılan driver qalsın helə yoxla.olmasa hər 2sini sil təzədən yüklə alınmalıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 bura baxmisan ? bura bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 My Webpage buyur burada Wirless yazilib asagida yukle o driverleri.Hec vaxt notbookunun driverlerin driver paketle ustanovka eleme Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 qardaslar cox sagolun yuklendi ama indide wifi islemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Hacker-8km , Oyredmek eyib olmasin.Wi-Fi driver-i var demek onda.Sen bax F1 daxil olmaqla .....F12 kimi olan duyemeciklerin hansinin uzerinde Wi-Fi varsa Fn le birlikde hemen duymeni tikla.Olmasa Ctrl ile hemen duymeni bas.Diaqnostika driver-e bax gor driver var,ya yox?Men qoyudum linkdeki driver-ler konkret yuklenir ve isleyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Hacker-8km, bura daxil ol işlətdiyin windows 7 hansı versiyadırsa ona uyğun yüklə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 vahidov-onu bilirem. problemi axirki tapdim. notbukda wifi xarab olub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.