pasha1998 Konu tarihi: 6 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 6 Mayıs 2013 Salam aleykum. Mashallah saytiniZda her shey var. Mene coxdandirki turk dilinde windows xp lazim idi axtarirdim ancaq diskini tapa bilmedim, burda orjinal turk dilinde xp gordum ama linklerine baxdim islemir http://windows-az.com/sistem/sistema/5354-windows-xp-professional-sp3-tgrkcj-ori jinal-cd.html, imkan varsa imenni bu orjinal lisenziyali windowsun ishleyen linkini yazardiz, indiden teshekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 windows xp sp3 ama 7 yuklemeyvi meslehet gorurem xp ucun oyunlar tapmaq olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasha1998 Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 sagol qaqash link isleyir, ancaq bu ingilizcedi, mene orginal turk dilinde lazimdi, bu linkde olan lisenziyali orginal format diski. http://windows-az.com/sistem/sistema/5354-windows-xp-professional-sp3-tgrkcj-ori jinal-cd.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Aleykum SALAMda movzu acanda diqqetli ol deyesen yenisen ama qaydalarida oxu bi istersen birde acdigin movzunu forumda uygun bolmeye ac birde olmasin siliner movzularin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Yukle Kurulum için Key : CM84R-24P6T-FCF9Y-KFBH2-V6Y2Y Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasha1998 Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 chox sagol qaqash, qaydalari bilmirem, 15deqiqe olar qeydiyatdan kecmisem. nese sef eledimse sorry. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2013 pasha1998-Əyər mövzunu açacağın bölməni bilmirsənsə qərarsızsansa.Forumda köhnə userlərdən birinə yaza bilərsən.Vəya mənə fərqi yoxdu köməklik etməyə çalışarıq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.