VSL94 Konu tarihi: 7 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 7 Mayıs 2013 Salam əziz dostlar sizlər üçün hazırladığım bu video da torrent faylı necə yaratmağ lazım olduğun video dərslik ilə başa salacam çoxunuz bəlkə bilir ama dedim bəlkə bilməyənlərdə var buyurun baxın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 VusVus Təşəkkürlər bilmirdim örgəndim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Təşəkkürlər Vüsal.Torrenti gərək ən azı 40-50 nəfər yükləsinki həmin torrent sürət versin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Tesekkurler.. Amma Forumda 2 3 nefer Bu haqda Video Hazirlamisdi....Amma Eybi Yox. Tekrar tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 VusVus-Qaqaş təşəkkürlər Red Demonun dediyi kimi gərək çox adam birdən yükləsinki sürət versin torrent.Təbiki bu prosesi Azərbaycanda etmək çox çətindi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2013 dogrudu sadece rus saytlarina yerlesdirsek o zaman artar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.