Axellis Konu tarihi: 25 Mayıs 2011 Paylaş Konu tarihi: 25 Mayıs 2011 BU MOVZUNU ESASEN VUSALA GORE ACDIM!VUSAL QARDAS SENIN YIGDIGIN BIR XP VAR!WINDOWS XP PRO SP3 WINSTYLE!MEN BUNU ENDIRMEK ISTEYIREM AMMA SURET ZEIFDI DEYE ALINMIR,SENDEN XAIS EDIREM BU XP I TORRENT ELEYE BILERSEN?MENE TORRENT LAZIMDI YOXSA SURET ZEIFDI DEYE ENDIRE BILMIREM! VUSAL BIRDEKI BASQA BIR XAIS SENIN 1IYUNDA AEROSTYLE LI SAYTA YERLESDIRDIKDE IMKAN OLSA TORRENT LINKINDE HAZIRLAYARSAN!YANI IMKAN OLSA OLMASADA NEYNEK! CAVABINI GOZLEYIREM! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2011 Torren linkini deqiq deye bilmerem.eger alinarsa elave edecem.Ama linki gold ederem yukleyersen Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2011 QARDAS COX SAGOL,LINKLER GOLD OLDUQDA DAHA SURETLI ENDIRMEK OLUR?BAXARSAN TORRENT OLSA ELA OLAR! ESL QARDASSAN! BILIRSEN NE VAR,MEN XP ADIN ESIDENDE DELI OLURDUM,DEYIRDIMKI MENIM UCUN W7 BASQASI YOXDU,LAKIN BU SAYTI TAPIB SENIN XP LERINI GORDUKDEN SONRA DEDIMKI YOX GEREK BUNLARI YAZAM PC YE,SURET ZEIFDI DEYE ALINMIRDI!ANCAQ W7 ELIMI UZMEK ISTEMIRDIM,INDI QALMISAM BELE YA WINSTYLE VE YA AEROSYLE YADAKI W7 QALMISAM ARALARINDA SENIN YIGDIGIN XP LERIN ELE GOZEL DIYAZNI VARKI,UPTADESLERI DRIVERLERI QALMISAM BELE,BELKE 1 HETFE OLARKI FIKIRLESIREMKI XP YAZIM YOXSA W7 DE QALSIN!INDI GOREK NEYNIYECEM,SEN AEROSYLE SAYTA YAZ ALLAHQOYSA ENDIRECEM,ONSUZ IYUNDA SURETI ARTIRACAM XP LERI ENDIRECEM! BASQA BIR SEY SORUSUM SENCE MEN PC NE ISLEDIM,XP YOXSA W7?EGER XP DEYIRSENSE HANSINI?EN YANSI EN GOZEL SENIN XPLERINDEN HANSINI?DEYIREM BELKE HEM AEROSTYLE HEMDE W7 ISLEDIM NE DIYIRSEN! PC NIN DANNILARI: YADDAS:320 GB RAM:4 GB EKRAN KARTI:AMD ATI MOBILITY RADEON HD 4200 NE DIYIRSEN? CAVABINI GOZLEYIREM! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2011 sen CPU-nuda yeni prosessorun adinida yazsan yaxsi alrdi ama bel dannilara goe esasda ram-in yaxsidir 4 gb.64 bit win ultimate yaza bilersen.daha sureti isleyecek 32 bitden Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2011 Vusalin modfikasiya etdiyi XP leri eldir. Vusalin modfikasiya etdiyi butun XP leri eladir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2011 VUSAL DANNILAR: YADDAS:320 GB RAM:4GB EKRAN KARTI:AMD ATI MOBILTY RADEON HD 4200 PROSESSOR:AMD TURION II DUAL-CORE MOBILE M520 2.30 GHZ VUSAL ELE MEN W7 ULTIMATE X64 BIT ISLEDIREM!DONMUR ELE MIR,SURETLI ISLEYIR! AMMA XP DE YAZMAQ ISTEYIREM! DEYIREMKI HEM W7 HEMDE XP YAZIM?ALINAR? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2011 bir disqe win 7 birinede xp yaz Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.