Alxan Bayramov Konu tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 8 Mayıs 2013 Salamlar... bir çoxu Fb-da təkcə ad yazmağı axtarırdı mən bu gün öyrəndim və sizinlə paylaşmaq isdədim 1 videodərslik hazırladım ümidvaram ki, işinizə yarayar Http Kod:202.43.93.57 Port:3128(venezuela) Facebook Təkcə Ad Yazmaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 video acmir ayeniden upload et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Tanner, Video məndə açdı.. yenə də Share.az-a upload etdim Buyur Yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 alxan video ucun tewekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Buyur bax uploada gore tesekkurler men bunu bilirem ama nece defe etmisem alinmayib indi gorek senin verdiyin o kodlarla olacaq ya yox 2013-05-08_065453.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Qaqaş əvvəla təşəkkür dərslik üçün... Məndə Mozilla yoxdu bunu Google Chrome ilə eləmək olar?? Mən cəhd etdim o bağlantı ayarlarında biraz çətinlik çəkdim... Yəni tapmadım həmin yeri brauzerdə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Fiko, Men bilen Google Chrome ile olmur... sen mozillavin seklini cek men deyim hara gir Reklam kimi olmasin Buda menim Face-im Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Qaqa eziyyete gore saqol,amma mende alinmir o kodu yazannan sora internete girmir hec Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Bu saytdan basqa Ip ve portlar yoxlaya bilersen.. qeyd edimki yazarken yazi stilini Bahasia Indonesia edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Cox saqol qaqa bawqa IP yazdim duzeldi tewekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 deymez xosdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Məndə Mozilla ilə etdim alındı təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 fiko deymez halal xosun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besikden_mezara Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 bu da video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 besikden_mezara, tesekkur edirem video ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Bu haqda mövzu var idi onun davamına yazsaydın daha yaxşı olardı... Yenədə təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 Ama bunun bir pis işi varki sonradan adı dəyişmək olmur... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.