Vugar1987 Konu tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 8 Mayıs 2013 Salam dostlar. Chrome özü avtomatik yeniləndi və bundan sonra mənim bookmarks-larım yoxa çıxdı. indi butun bookmarks-ları geri qaytarmaq istəyirəm. Necə edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Bax gor Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 elə indi ona baxmişam alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 taparıq narahat olma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Mənə itmişləri qaytarmaq laımdı. restore etmək qaydası yox. Mən ki backup etmemişəm ki restore edim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Google Chrome da Sign İn den gmail nen kod daxil olmusdun ,? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 tapa bilmedim qaqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2013 burdan eger daxil olub yaddasa vermisense saytlar itmeyecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Öz hesabima daxil oluram , amma mən əvvəl backup etməmişəm deyə heç nə alınmır. Başqa variantı yoxdu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 qaqam sen yegin Ccleaner ve ya basqa sistem temizleyem programla sistemi temizlemisen o zamanda internetde Coockiler ve Internet kewleri silinib hec cur qaytarmaq mumkin deyil mence Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 hər zaman bunu edirəm problem olmurdu. bundan inanmiram olsun kömək edən yoxdu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 11 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mayıs 2013 İnternetdəki demək olar ki bütün variantları yoxladım alınmadı. Bilən varsa kömək etsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.